Trico

Members
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

About Trico

  • Rank
    Member
  • Birthday 11/16/95

Profile Information

  • Gender
  • Location
    Canada
  • Minecraft In-Game Name
    iTrico
  1. Oh man I wish I could, but this is a Public Server
  2. https://paste.ee/p/ScCga
  3. https://paste.ee/p/ppYX4 That was from yesterday. But when I tried logging in just now, it gave the same black screen and crash as last time https://pastebin.com/kkBQdDjN
  4. I actually fixed the problem, in a very odd way. I went on Solo for a bit then suddenly MP worked. Though thanks for the reminder to update my driver. Except just now I've encountered a new issue... "Communication Error" I've closed and reopened Hexxit but still says that Know a solution for this?
  5. Okay so basically everything was fine this morning but after I tried installing a resource pack made for Hexxit, which I deleted completely after this, everything went to crap. Whenever I try to join a server in multiplayer, it loads for 2 seconds, giving you a quick glance at your character being stuck half in and half out of a block then immediately goes to a black screen and crashes. Could it be the server itself? Could it be something corrupted on my end? I don't know. And yes, I have 2GB RAM allocated to it already, which was never a problem. And I'm running the latest Hexxit version. What I tried: Deleting (player).dat file Reinstalling TechnicLauncher Reinstalling Hexxit Updating Java Copying Saves folder, deleting .technic, and pasting Saves folder in the new one Here is the crash report