Magiehammer

Members
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

About Magiehammer

  • Rank
    Member
  • Birthday December 22

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    GER
  • Interests
    Many
  • Minecraft In-Game Name
    Magiehammer

Contact Methods

  • Skype
    magiehammer
  1. Okay, thanks, it works
  2. Ok, ill try. I use curseforge for all what possible is, but some rare mods are not on curseforge. Curseforge is much easier to find the most ll report if it works.
  3. I have edited the Link, it should work now.
  4. Hi Guys! At Page 6 I found one with the same problem as me, but I checked all and its right: Error extracting file tim-total-industrial-modpack-1.4.zip So, I use 7-Zip, and packed as a .zip format, I renamed the forge mod to modpack.jar (And include liteloader as somewhere here in forum is told) The directlink works (I directly get an download when open https://www.dropbox.com/s/1pq3l7kogbwec0k/TIM1.4.zip?dl=1 The Names of the files are correct (bin, config, Flan, liteconfig, mods). So now I just dont know where the Problem is. Heres the Technic Page of my Modpack: https://www.technicpack.net/modpack/tim-total-industrial-modpack.960544 I also tried already only to insert bin, mods, config. But same Problem. An earlier Version (1.2) worked, but I cant see the differenze between both zips... Edit: I tried to delete all in "bin" without the modpack.jar, uploaded again (with same method and all) and now get the negative percentage error... I also tried now to renew the Forge-Universal, no change. It stops at 40% of unzipping. Thanks for helping And if this Post should be in an other topic, excuse me, I didnt find directly something like a "HELP"-Thread Magiehammer