Search the Community

Showing results for tags 'broken'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Found 6 results

  1. launcher

    I installed a mod pack on my technic launcher and All it did was close and reopen the launcher, I installed multiple different ones and it did the same thing.
  2. Can anyone help me figure out why I'm suddenly unable to run any minecraft modpacks? I set up a tekkit server which worked fine but then I realised tekkit is missing some of my favourite mods so I decided to make a big dig server instead. Except I couldn't get that to work and I tried all kinds of things to fix it. I eventually gave up and tried to play single player big dig only to find that wouldn't work either. And now tekkit and nuts and bolts and every other technic mod pack won't run even though they ran just fine yesterday! When I click play it has a loading bar but when the loading bar fills up minecraft doesn't open and the technic launcher window flashes. I've tried to delete everything I downloaded over the past couple of days. I've uninstalled and reinstalled 64 bit java. I've checked and my PC has 16GB of RAM, most of which isn't being used. I've checked the technic launcher settings and I've allocated it 4GB of RAM and checked that it is indeed using the 64 bit java. I've uninstalled and reinstalled minecraft. I've turned my PC off and on again lol. I'm stuck https://pastebin.com/eAJQNFh8
  3. Help i am trying to make a server for my new mod pack but it keeps crashing and i don't know why... Here is a paste bin link: https://pastebin.com/34vreXnU
  4. I'm playing on 1.7.10 and i got my tesseract's wont link together even when there in the same chunk. So its not a chunk problem any ideas?
  5. I can't get any modpacks open. The launcher will load the pack, close and then reopen the launcher. I have 64 bit java, what should I do? I will post the logs on pastebin and leave a link Pastebin: http://pastebin.com/vV0PjYV5
  6. I'm running a private tekkit classic server and I have other plugins on that are working but factions doesn't work it says do /help factions then it list one command /factions that doesn't work and i'm getting this message in the console. [WARNING] [Factions v1.6.7] Non existing factionId 0 requested! Issuing cleaning! 2016-11-07 12:30:24 [INFO] [Factions v1.6.7] Reset faction data (invalid faction) for player ytg1 2016-11-07 12:30:24 [INFO] [PLAYER_COMMAND] ytg1: /help 2016-11-07 12:30:30 [WARNING] [Factions v1.6.7] Non existing factionId 0 requested! Issuing cleaning! 2016-11-07 12:30:30 [INFO] [Factions v1.6.7] Reset faction data (invalid faction) for player ytg1 2016-11-07 12:30:30 [INFO] [PLAYER_COMMAND] ytg1: /help factions 2016-11-07 12:31:01 [WARNING] [Factions v1.6.7] Non existing factionId 0 requested! Issuing cleaning! 2016-11-07 12:31:01 [INFO] [Factions v1.6.7] Reset faction data (invalid faction) for player ytg1 I just found out the fix if anyone else has this problem this version worked for me. https://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/factions/files/38-1-7-5-beta/