Search the Community

Showing results for tags 'cant'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Found 2 results

  1. Hello! I have started a custom mod pack with these mods and whenever I load into the server I cannot craft or spawn non-vanilla objects and only vanilla mobs spawn. I have the gravestone mod installed, yet on death, I drop all items and no gravestones appear. Despite this, I can use NotEnoughItems for recipes and all items show up, vanilla and modded, when I use the /give command I cannot TAB and get other mod items through that. Whenever I attempt to spawn in a non-modded item it gives the error 'Item XXXX was not found.' I have looked up countless other places and all I can find is the configuration files are not the same, yet this error still occurs after an estimated 5 trials after copying the configuration files to the server. I have tested the exact same mod pack in survival and it works. Does anyone have any idea how this happens? This has to be an error with something server-side, maybe something is messed up in how I set up the files. I can also see the creative tabs and all of the item textures and even place the item in my inventory, but when I attempt to place it the item disappears from the inventory and does not place. I have the start-up batch file run off of the 'minecraft_server.1.7.10.jar ' file, but also tried running the forge file using my script file, which does not do anything, literally. I even attempted to run the 'minecraft_server.1.7.10.jar' file directly without a script file, same result. This is the script I have for my start-up script: Thank you in advance.
  2. So I have recently opened a server for my custom modpack, and its been acting very odd. sometimes (maybe 1/3 of the time), I log in, and it works as expected. most of the time though, when I try it freezes on loading terrain, goes to not responding, and I have to force quit M-I have allocated 7GB to the launcher, and 4GB to the server. -I am running on 1.12.2. -Here's the server logs: https://pastebin.com/K8XnSFQs -and heres the Modpack: https://www.dropbox.com/s/4iwqn2xhzefy558/Noodles and Compay Sucks.zip?dl=1 -Heres a list of mods if you cant be bothered Autoreglib Bibliocraft Biomes O Plenty Block Armor Buildcraft Mr. Crayfish Furniture Code Chicken core CoFHcore CoFHworld Comforts Compact Machines Galacticraft Core Galacticraft Planets Globe Mod HarvestCraft iChun's hats mod iChun Util Mantle Mcjtylib Micdoodle Core Moar Tinkers Modern Warfare OpenBlocks OpenModsLib Placebo Portal Gun Mod Quark Redstone Flux Roguelike Dungeons Secret Rooms Serene Seasons Subcommonlib Telepads Thermal Expansion Thermal Foundation Tinkers Construct Tropicraft Wither Skeleton Tweaks CLIENT ONLY, removed from server mod folder: BetterFPS Optifine JEI Damage Indicators \]\'