Search the Community

Showing results for tags 'close'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Found 4 results

  1. Hi there! So the problem is whenever i start the forge file with the run.bat file that I just made for more ram it cloeses the server after a minitue. The strange thing is that it only do if I write my hamachi ip to the server.properties file but if i write my own other ip (not the hamachi ones) then it works. The only problem with that none of my friends can't join for the server and I can't to the portforwarding part because it not works for some reason and i'm dumb as hell The log files says : [14:23:32] [Server thread/INFO]: Starting minecraft server version 1.7.10 [14:24:03] [Server thread/INFO]: Loading properties [14:24:03] [Server thread/INFO]: Default game type: SURVIVAL [14:24:03] [Server thread/INFO]: Generating keypair [14:24:03] [Server thread/INFO]: Starting Minecraft server on 25.94.198.101:25565 [14:24:03] [Server thread/WARN]: **** FAILED TO BIND TO PORT! [14:24:03] [Server thread/WARN]: The exception was: java.net.BindException: Cannot assign requested address: bind [14:24:03] [Server thread/WARN]: Perhaps a server is already running on that port? I heard that if I use the hamachi method i don't have to to the portforwarding part. And in my previous server(s) i use the same method just like this what I'm currently trying to use and they all workd with no problem. This is the only server that I can't do with this method now for some reason. So please someone help me!
  2. So my friend's game closes on start, I would provide a log but where may I find it?
  3. I have recently gotten back into minecraft and wanted to try out a new modpack. I decided to try realm of mianite out. I downloaded it and hit play. The bar on the bottom of the launcher loaded a few times then the launcher closed and reopened. I decided it must have been the modpack so i tried out a few others. I tried attack of the b team and tekkit legends. I have the latest version of Java and my ram is set to 4gb. Vanilla minecraft works in the launcher and out of the launcher. I have tried everything I can think of but nothing worked. Is there any way to fix this? (BTW tekkit used to work on this same computer. There has been no OS updates on it.) pastebin: http://pastebin.com/51jdiNGZ (I tried some wierd things at the beginning but i have just uninstalled and reinstalled everything having to do with minecraft and technic(forge and java included)).
  4. Recently I've attempted to make a modpack for me and some friends to use, however have ran into a strange issue where the launcher will simply close and reopen instead of launching the modpack. Here is the pastebin of the launcher logs [Removed Pack Link to keep it Private] [Removed Pack Download Link to keep it Private] Thank you in advance!