Search the Community

Showing results for tags 'fail to launch'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Found 2 results

  1. It just minimize it self witchout error messenge log: http://pastebin.com/zKCUL5dC
  2. This problem has just started to happen. Tekkit (and presumably all modpacks) ran fine last night. Today, I updated my Nvidia GPU and swapped from the 32 bit java to 64 bit. Upon launching, I found I could not launch any modpack what-so-ever. The launch would hide itself and after a moment, it would come back, having not even launched Minecraft. Vanilla and optifine work well, if that helps find the problem. PasteBin logs from one failed run: http://pastebin.com/p1ANF4cM If I need to put anything else here, please ask and I will. Thank you.