Search the Community

Showing results for tags 'freeze'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Found 5 results

  1. Logs: ---- Minecraft Crash Report ---- WARNING: coremods are present: IvToolkit (IvToolkit-1.2.8.jar) CXLibraryCore (cxlibrary-1.10.2-1.2.2.jar) PlayerAPIPlugin (PlayerAPI-1.10.2-1.1.jar) NEICorePlugin (NotEnoughItems-1.10.2-2.1.3.220-universal.jar) LoadingPlugin (ResourceLoader-MC1.9.4-1.5.1.jar) CCLCorePlugin (CodeChickenLib-1.10.2-2.5.9.267-universal.jar) FMLPlugin (InventoryTweaks-1.61-58.jar) CTMCorePlugin (CTM-MC1.10.2-0.1.0.10.jar) Contact their authors BEFORE contacting forge // Hi. I'm Minecraft, and I'm a crashaholic. Time: 9/11/17 5:01 PM Description: Initializing game org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method) at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52) at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:247) at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739) at net.minecraft.client.Minecraft.func_175609_am(Minecraft.java:593) at net.minecraft.client.Minecraft.func_71384_a(Minecraft.java:430) at net.minecraft.client.Minecraft.func_99999_d(Minecraft.java:351) at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:124) at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method) at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source) at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:135) at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:28) A detailed walkthrough of the error, its code path and all known details is as follows: --------------------------------------------------------------------------------------- -- Head -- Thread: Client thread Stacktrace: at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method) at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52) at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:247) at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757) at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739) at net.minecraft.client.Minecraft.func_175609_am(Minecraft.java:593) at net.minecraft.client.Minecraft.func_71384_a(Minecraft.java:430) -- Initialization -- Details: Stacktrace: at net.minecraft.client.Minecraft.func_99999_d(Minecraft.java:351) at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:124) at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method) at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source) at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:135) at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:28) -- System Details -- Details: Minecraft Version: 1.10.2 Operating System: Windows 10 (amd64) version 10.0 Java Version: 1.8.0_144, Oracle Corporation Java VM Version: Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (mixed mode), Oracle Corporation Memory: 8289664968 bytes (7905 MB) / 8589934592 bytes (8192 MB) up to 8589934592 bytes (8192 MB) JVM Flags: 5 total; -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump -Xms8192m -Xmx8192m -XX:+UseG1GC -XX:MaxGCPauseMillis=4 IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0 FML: Loaded coremods (and transformers): IvToolkit (IvToolkit-1.2.8.jar) CXLibraryCore (cxlibrary-1.10.2-1.2.2.jar) cubex2.cxlibrary.CoreModTransformer PlayerAPIPlugin (PlayerAPI-1.10.2-1.1.jar) api.player.forge.PlayerAPITransformer NEICorePlugin (NotEnoughItems-1.10.2-2.1.3.220-universal.jar) codechicken.nei.asm.NEITransformer LoadingPlugin (ResourceLoader-MC1.9.4-1.5.1.jar) lumien.resourceloader.asm.ClassTransformer CCLCorePlugin (CodeChickenLib-1.10.2-2.5.9.267-universal.jar) codechicken.lib.asm.ClassHeirachyManager codechicken.lib.asm.CCL_ASMTransformer FMLPlugin (InventoryTweaks-1.61-58.jar) invtweaks.forge.asm.ContainerTransformer CTMCorePlugin (CTM-MC1.10.2-0.1.0.10.jar) team.chisel.ctm.client.asm.CTMTransformer Launched Version: 1.10.2-forge1.10.2-12.18.3.2185 LWJGL: 2.9.4 OpenGL: ~~ERROR~~ RuntimeException: No OpenGL context found in the current thread. GL Caps: Using VBOs: No Is Modded: Definitely; Client brand changed to 'fml,forge' Type: Client (map_client.txt) Resource Packs: Current Language: ~~ERROR~~ NullPointerException: null Profiler Position: N/A (disabled) CPU: <unknown> OptiFine Version: OptiFine_1.10.2_HD_U_E3 Render Distance Chunks: 6 Mipmaps: 4 Anisotropic Filtering: 1 Antialiasing: 0 Multitexture: false Shaders: null OpenGlVersion: null OpenGlRenderer: null OpenGlVendor: null CpuCount: 12 Working one day, not the next. Any pack I try to start will not. The Launcher will disappear and pop back up
  2. Whenever I try to launch Tekkit Legends the launcher starts to download an update. After downloading, the progress bar says that it's "grabbing" files and then shortly after, it freezes. sometimes the progress bar reaches about 14% or 8% but usually it just stops at 2%. When it reaches this point I can't cancel it any way other than closing the launcher, which causes it to start over again next time i try to play. I've tried leaving the launcher open after it's frozen for about 2 hours, yet it still doesn't move. All the other modpacks i've tested download and play fine, this problem only happens with Tekkit Legends. Image for reference and/or proof: (the problem almost always makes it freeze at 2%)
  3. Ok so, i've tried everything, i've allocated more ram, removed more ram, redownloaded Tekkit Classic and the launcher, but nothing works. Everytime i load up my singleplayer world that has a ton of progress on it, i see one frame of the world and it's barely loaded (it's mostly snow particles) and i can hear the ambiance, but the lag is so bad i can't move at ALL. Please halp.
  4. Hello, i have problem with tekkit. I have Win10, 64 bit, 8 GB RAM, Java version 7 update 79 (build 1.7.0_79-b15) 64 bit Launcher start perfectly, tekkit modpack downloaded normally, but when i play game after few minutes, at different times my client is stop. Do not crash, white screen, black screen, but it simply stops. When i look to console, there are no errors!! When in client click "Esc" in console shows " [B#347] 2016-12-04 13:22:14 [INFO] [Minecraft-Server] Stopping server [B#347] 2016-12-04 13:22:14 [INFO] [Minecraft-Server] Saving players [B#347] 2016-12-04 13:22:14 [INFO] [Minecraft-Server] Saving worlds [B#347] 2016-12-04 13:22:14 [INFO] [Minecraft-Server] Saving chunks for level 'New World'/Overworld " Highter logs, says "Minecraft-client: stopping!" maybe this is the reason? Logs: http://wklej.to/bchKz Anyone can help me? Sorry for my english, in a few minutes illegally record a video to show accurately what is happening.
  5. As the title says, when I try to open the Technic Launcher for the first time it just hangs on the "Downloading Launcher Asset: Open Sans+... 0%" screen. I have tried rebooting my PC and reinstalled the software, and nothing seems to fix it. Any ideas? Specs: Nvidia GTX 970 Windows 10 Pro 64-bit 16GB Ram Latest Java 64-bit