Search the Community

Showing results for tags 'fully updated'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Found 1 result

  1. So I've built my own pack, followed all the instructions I can to make this work and it just.. won't. I click to play it does its checks then the launcher closes and instantly loads up again I have fully updated Java I have allocated RAM I have uninstalled and reinstalled the launcher When adding the zip file from dropbox i have changed the 0 to a 1 I have fully deleted and removed Technic and re downloaded it The pack works through forge on the standard MC launcher I have followed 3 different fixes, including one in this site I am just at a total loss and its starting to stress me out now Pack Link: https://www.technicpack.net/modpack/kiv-pack.1094117 Drop box link: https://www.dropbox.com/s/xom3qrszbqvv6q1/Kiv Pack.2.zip?dl=0 Any help at this point would be greatly appreciated