Search the Community

Showing results for tags 'launch'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Found 10 results

  1. So I had technic launcher for a while now and for the most part its worked fine. I downloaded the 64 bit java so i have 3gb set for it and everything was just fine. Then i updated my computer from windows 7 to 10 and once i launched the launcher and tried to play a mod pack it would launch and then go right back to the launcher. I checked the launch code to see what was going on and this is what it gave me http://www.slf4j.org/codes.html#StaticLoggerBinder . Im not the smartest person ever, but when i went to the link i just didnt understand what it was trying to tell me, Can someone please help?
  2. I really want to play the crafting dead and have tried with Technic Launcher but when I have everything ready, I press play, it loads, closes, and immediately opens back up. I have also tried with countless other modpacks. Please help!
  3. So, yesterday when I downloaded Technic Launcher on my new PC it couldn't launch any modpacks. Basically what happens is that when I press the play button on any mod, it starts to download some assets and stuff then the technic launcher closes, then opens up again, and it just repeats whatever I do. I've tried changing my java from jre8 to jre7 (64bit), changing ram up to 8 gigs (I have a total of 16 gb RAM), reinstalling modpacks and reinstalling TechnicLauncher. Here is pastebin of logs: http://pastebin.com/LQTLb5Un FIXED just update your NVIDIA drivers!
  4. Hello ! I have made new modpack: http://www.technicpack.net/modpack/stargates-1710.711095 The modpack downloaded just fine and then i hit the play button as i would normally do. It installed assets/minecraft etc. Then i hit play again launcher disappears and appears after few seconds. No errors in console. No errors in technic-log. Log: http://pastebin.com/p06FXavK Java is the latest 64-bit (i tested the pack with 2.5gb/3gb/3.5gb allocated ram still not opening.
  5. So I installed tekkit launcher then I installed the the tekkit classic modpack. When I when to start it the launcher dissapeared and i waited and the launcher just came back up. So i tried again but with the console up, and here is what came up. [B#349] SLF4J: Failed to load class "org.slf4j.impl.StaticLoggerBinder". [B#349] SLF4J: Defaulting to no-operation (NOP) logger implementation [B#349] SLF4J: See http://www.slf4j.org/codes.html#StaticLoggerBinder for further details. [B#349] Starting download of with 3 tries remaining [B#349] Running C:\Program Files\Java\jre7\bin\javaw.exe -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump -Xms6144m -Xmx6144m -XX:MaxPermSize=512m -XX:+UseG1GC -XX:MaxGCPauseMillis=4 -Djava.library.path=C:\Users\Chees\AppData\Roaming\.technic\modpacks\tekkit\bin\natives -Dfml.core.libraries.mirror=http://mirror.technicpack.net/Technic/lib/fml/%s -Dminecraft.applet.TargetDirectory=C:\Users\Chees\AppData\Roaming\.technic\modpacks\tekkit -Djava.net.preferIPv4Stack=true -cp C:\Users\Chees\AppData\Roaming\.technic\cache\net\technicpack\legacywrapper\1.2.1\legacywrapper-1.2.1.jar;C:\Users\Chees\AppData\Roaming\.technic\cache\net\sf\jopt-simple\jopt-simple\4.5\jopt-simple-4.5.jar;C:\Users\Chees\AppData\Roaming\.technic\cache\org\ow2\asm\asm-all\4.1\asm-all-4.1.jar;C:\Users\Chees\AppData\Roaming\.technic\cache\net\java\jinput\jinput\2.0.5\jinput-2.0.5.jar;C:\Users\Chees\AppData\Roaming\.technic\cache\net\java\jutils\jutils\1.0.0\jutils-1.0.0.jar;C:\Users\Chees\AppData\Roaming\.technic\cache\org\lwjgl\lwjgl\lwjgl\2.9.0\lwjgl-2.9.0.jar;C:\Users\Chees\AppData\Roaming\.technic\cache\org\lwjgl\lwjgl\lwjgl_util\2.9.0\lwjgl_util-2.9.0.jar;C:\Users\Chees\AppData\Roaming\.technic\modpacks\tekkit\bin\minecraft.jar net.technicpack.legacywrapper.Launch Cheeseninja25 token:53f33f4e5eea444bb105017596b88dec:77807f9ba609428a8e015160e979569e --gameDir C:\Users\Chees\AppData\Roaming\.technic\modpacks\tekkit --assetsDir C:\Users\Chees\AppData\Roaming\.technic\assets\virtual\legacy --title Tekkit Classic --fullscreen --icon C:\Users\Chees\AppData\Roaming\.technic\assets\packs\tekkit\icon.png [B#349] C:\Program Files\Java\jre7\bin\javaw.exe -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump -Xms6144m -Xmx6144m -XX:MaxPermSize=512m -XX:+UseG1GC -XX:MaxGCPauseMillis=4 -Djava.library.path=C:\Users\Chees\AppData\Roaming\.technic\modpacks\tekkit\bin\natives -Dfml.core.libraries.mirror=http://mirror.technicpack.net/Technic/lib/fml/%s -Dminecraft.applet.TargetDirectory=C:\Users\Chees\AppData\Roaming\.technic\modpacks\tekkit -Djava.net.preferIPv4Stack=true -cp C:\Users\Chees\AppData\Roaming\.technic\cache\net\technicpack\legacywrapper\1.2.1\legacywrapper-1.2.1.jar;C:\Users\Chees\AppData\Roaming\.technic\cache\net\sf\jopt-simple\jopt-simple\4.5\jopt-simple-4.5.jar;C:\Users\Chees\AppData\Roaming\.technic\cache\org\ow2\asm\asm-all\4.1\asm-all-4.1.jar;C:\Users\Chees\AppData\Roaming\.technic\cache\net\java\jinput\jinput\2.0.5\jinput-2.0.5.jar;C:\Users\Chees\AppData\Roaming\.technic\cache\net\java\jutils\jutils\1.0.0\jutils-1.0.0.jar;C:\Users\Chees\AppData\Roaming\.technic\cache\org\lwjgl\lwjgl\lwjgl\2.9.0\lwjgl-2.9.0.jar;C:\Users\Chees\AppData\Roaming\.technic\cache\org\lwjgl\lwjgl\lwjgl_util\2.9.0\lwjgl_util-2.9.0.jar;C:\Users\Chees\AppData\Roaming\.technic\modpacks\tekkit\bin\minecraft.jar net.technicpack.legacywrapper.Launch Cheeseninja25 token:53f33f4e5eea444bb105017596b88dec:77807f9ba609428a8e015160e979569e --gameDir C:\Users\Chees\AppData\Roaming\.technic\modpacks\tekkit --assetsDir C:\Users\Chees\AppData\Roaming\.technic\assets\virtual\legacy --title Tekkit Classic --fullscreen --icon C:\Users\Chees\AppData\Roaming\.technic\assets\packs\tekkit\icon.png [B#349] [Ljava.lang.String;@45d45d18 [B#349] Failed to record event [B#349] Starting download of with 3 tries remaining Please help me with this
  6. Hey When I try to open any modpack in the launcher it doesn't start. When I click the Play button it starts to load but after "Installing Minecraft assets 0%" the launcher just closes and the modpack doesn't open up. I have already deleted and reinstalled the launcher and modpacks. I have the newest version of Java (Java 8 Update 121 64bit) but I also have installed an older version (Java 7 update 6 64bit) but it also didn't help. Plz help! techniclauncher_2017-02-05.log
  7. Every time I try to launch Technic Launcher, I am presented with this message after about 30 seconds of waiting: "An error occurred while starting the application. The application has failed to start because its side-by-side configuration is incorrect. Please see the application event log or use the command-line sxstrace.exe tool for more detail." I am currently on Windows 7, GeForce GTX 450, Quad-Core, 16 Gigabytes of DDR4 RAM. All I want to do is play Tekkit Classic. -Urule55
  8. Whenever I try to launch my custom modpack, it tries to launch then returns to the Technic launcher. Error log below http://pastebin.com/yq8K0mMe
  9. I have been trying to launch my friends modpack but when I click play it loads up closes the technic launcher and then for 10 seconds nothing happens. After those 10 seconds the technic launcher just opens up again. I have 64-bit java and enough ram and this happens with all modpacks.
  10. So technic was working pretty fine and all up to a few hours ago when I downloaded java 64 bit. All of a sudden, the technic launcher wouldn't start. The logo doesn't even appear. Any help would be appreciated, thanks!