Search the Community

Showing results for tags 'launcher failure'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Found 1 result

  1. I have downloaded "The New Tekkit Classic" modpack. Others i have tried and received same issue: Tekxit 3 (Official 1.12.2) and Tekkit Classic and Tekkit Legends. It installs fine as far as i can tell. When i launch the modpack the launcher will disappear for a few seconds and then reappear. I have tried every solution i have found online including Updating my graphics drivers, i have Oracle java as well as java it self (64 bit). I have also installed all of my windows updates. https://pastebin.com/h2yLE1Lf this is a fresh log report from a single attempt at launching and it failing. any information is appreciated!