Search the Community

Showing results for tags 'need help'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Found 4 results

  1. Today my friends told me they were playing minecraft again, at first I just laughed, then realised I had nothing to do. I tried loading technic however this did not work. I fully installed technic then reinstalled it and it worked fine. I then tried to install hexxit and it seemed to be going fine, I loaded it up but it wasn't responding so I reloaded it and then it crashed and I got a crash report.... Any assisstance given I will be extremely grateful for. (two crash reports as it crashed 2 times) crash-2017-06-03_11.53.31-client.txt crash-2017-06-03_11.45.42-client.txt
  2. I am trying to create a modpack and I have the file for the minecraft files in a zip file. It loads fine, but when I load it up, instead of having mods, its just vanilla. It is version 1.2.5. Please help thanks!
  3. Hello, I was trying to play the modpack "TN A Era Do Futuro 3 | AEDF3" (http://api.technicpack.net/modpack/tn-a-era-do-futuro-3-aedf3), and i tried all the technic modpacks and I couldn't play not even one. I was wondering if somebody could help me. (sorry for my english)
  4. i don't know why but every time i try to lode/play a mod it lunches it but then it kicks me straight out back to the launcher page. it never don't that before but when my pc updated to windows 10 it just kicks me out and idk what to do....i tried reinstalling the launcher but it didn't work... what I'm i doing wrong?? i really need help.