Search the Community

Showing results for tags 'not working'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Found 7 results

  1. i been working on my modpack and if i start it it loads but if i go to the beging screen the mods aren't there can someone help me here is the link to the modpack and dropbox https://www.technicpack.net/modpack/shadowpack-30.1018840 modpack https://www.dropbox.com/s/qyjo1inll1b6ewk/ShadowCraft 3.0.zip?dl=1dropbox
  2. I can't get any modpacks open. The launcher will load the pack, close and then reopen the launcher. I have 64 bit java, what should I do? I will post the logs on pastebin and leave a link Pastebin: http://pastebin.com/vV0PjYV5
  3. Whenever I try to open any modpack, including original technic modpacks, it begins installing the assets. Then the launcher closes and immediately reopens to the same page, though the installing assets bar has disappeared. How can I fix this?
  4. Basically, I open the technic launcher, press play on Attack of The B-Team, Minecraft open, but stays on the MOJANG screen, then closes. CRASH REPORT: http://pastebin.com/e6uquk8r hurrrrry
  5. I created a modpack called The Flare (BETA) (WIP). It shows up in the launcher just fine, I know it works outside of the launcher, all the mods work together, etc. It installs fine (after I spent waaay too much time fixing an entirely separate error) but when I go to run it...nothing happens. My other modpack (superserver pack) works just fine, I have no idea whats happening or even how to begin to fix it, but I'm sure someone more skilled than myself could easily install it and identify the issue straight away. If anyone could help it would be awesome and I would be eternally grateful, thanks. http://api.technicpack.net/modpack/the-flare-beta-wip
  6. Ive been trying to load up the 1.7.10 mod pack many times today It goes through its normal steps to load up but once done, it sits on the spash screen for a few seconds then crashes... Here is my crash log from when I had 3gb of ram allocated to the launcher (I think) http://pastebin.com/MxPfFQeg I then tried to have 4gb of ram for it and it crashed again http://pastebin.com/gCPZ8KME I installed and loaded up Vanilla and it worked fine. So I'm not sure what the problem is..
  7. Hey Guys I need some help, My Attack of the B team won't launch, I don't even get a mojang insignia. I downloaded the latest Java version, and that didn't work. I also got a Paste Bin crash report so you guys could look at it. I'd like to know latest by tomorrow because me and my brother wanted to record this tomorrow. Sorry for the inconvenience, here's the crash report: http://paste.ubuntu.com/16856945/