Search the Community

Showing results for tags 'not'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Found 4 results

  1. Before I begin I must say that I am not the person in charge of updating our servers modpack, but I am looking for help to relay the solution! I am an admin on a Pixelmon server which recently has switched to the newly released Pixelmon Reforged. Since updating the pack to accommodate, our users have experienced the common issue of the assets loading, Minecraft not starting, then being taken back to technic immediately. Any help would be greatly appreciated! Logs: https://pastebin.com/tqjJCVfH
  2. Hello, I need urgent help with this error. I have been playing without any problems for the past month, on the modpack: Pixelspark - Pixelmon https://www.technicpack.net/modpack/captainsparklez-survival-pack.15977 The pack recently required an update, and usually with this pack, updates do not work for some reason so I just uninstall then reinstall the up to date version. Today I uninstalled and could not install back as the launcher failed to begin installing and showed this message: "Error unzipping a file for the following pack: PixelSpark - Pixelmon Attempting to extract file captainsparklez-survival-pack-4.2.7.1.zip, but it did not exist. Please consult the modpack author." It also created the folders needed but they are all empty. I have so far tried, Downloading the server files from the link instead of the launcher itself. (The files did not match the default files created by the launcher so I was very lost. Changing the Pixelspark.jar file to a zipped file and putting into both the bin folder, and the mods folder of the directory the launcher created. I have thought to try renaming the Pixelspark.jar into captainsparklez-survival-pack-4.2.7.1.zip but this has created some trouble for me. If this would solve my issue please let me know and possibly clear it up a little. If anyone could get back to me as soon as possible with some resolutions that would be great! Thanks. EDIT: I have also thought to entirely delete the launcher and start from square one again, but I can not find it in the uninstall browser. Would just deleting the files work?
  3. I've made a nuclear reactor in multiplayer. The reactor is from big reactors, so it outputs RF. As visible on the image, I made a conversion setup but it is not working. The MFE is not getting charged at all, even though everything on the energy bridge looks fine and it's fully charged. What am I not seeing?
  4. So after trying every thing I've seen online I cant seem to find a fix to the problem of when clicking play on a modpack the launcher 'hides' as it would do when the modpack starts but it then reappears within seconds and the modpack hasn't started.Sometimes when Minecraft is loading the mods java crashes when it actually opens. The final thing that loads in the launcher is installing Minecraft assets. Can anyone help or know of any possible fixes? techniclauncher_2017-02-04.log