Search the Community

Showing results for tags 'report'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Minecraft In-Game Name


Gtalk


Facebook


Twitter

Found 2 results

  1. I was trying to setup a server for me and my friend to play on, but then I ran into a bug where my tekkit legends client always crashed upon joining, I looked into the logs and all I could find was this. Does anyone know a fix to this? I've been trying to fix it for several hours and I can't seem to figure it out, much appreciated if you help me. https://pastebin.com/AgxYDufw
  2. ButtSaggin

    Tekkit Multiplayer Help

    So I was playing tekkit recently, and everything was fine. I exited tekkit and opened it the next day. It took a little longer to load and when I went to open the server I usually play on it just crashes.https://paste.ubuntu.com/p/9R4QkDx5CT/ I checked the settings and the memory is set to 7 GBs which seems like more than enough for what I'm doing. I am also able to create solo worlds and play in them perfectly. Any help is appreciated.