Search the Community

Showing results for tags 'screen'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Found 3 results

  1. So Ive just downloaded the launcher. I log in, everything is fine. The discover page, is white, exept for the top and bottom borders. I can adjust settings and switch tabs, but no modpacks load and none of the technic packs are there to install and play. Just nothing, and i tried redownloading it, and still nothing. Help?
  2. Everytime I click launch on Tekkit Classic it loads up like regular. But right around the time the Mojang symbol shows up it appears as a blank gray/white screen. I have reinstalled tekkit and it has not worked. I really appreciate your help Log.txt
  3. Hello, i have problem with tekkit. I have Win10, 64 bit, 8 GB RAM, Java version 7 update 79 (build 1.7.0_79-b15) 64 bit Launcher start perfectly, tekkit modpack downloaded normally, but when i play game after few minutes, at different times my client is stop. Do not crash, white screen, black screen, but it simply stops. When i look to console, there are no errors!! When in client click "Esc" in console shows " [B#347] 2016-12-04 13:22:14 [INFO] [Minecraft-Server] Stopping server [B#347] 2016-12-04 13:22:14 [INFO] [Minecraft-Server] Saving players [B#347] 2016-12-04 13:22:14 [INFO] [Minecraft-Server] Saving worlds [B#347] 2016-12-04 13:22:14 [INFO] [Minecraft-Server] Saving chunks for level 'New World'/Overworld " Highter logs, says "Minecraft-client: stopping!" maybe this is the reason? Logs: http://wklej.to/bchKz Anyone can help me? Sorry for my english, in a few minutes illegally record a video to show accurately what is happening.