Search the Community

Showing results for tags 'search'.

More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


  • Mandatory Reading
    • Global Rules
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Found 3 results

  1. Hello, I need some help... I got a new laptop and downloaded the technic launcher, but I seem to keep getting the modpacks marked as offline and the search bar in the launcher refuses to look for any new ones... It worked a few times, but only for a minute or so. Any Ideas? Here is the log on startup: [B#353] OS: windows 10 [B#353] Identified as windows [B#353] Server returned HTTP response code: 403 for URL: [B#353] at Source) [B#353] at Source) [B#353] at [B#353] at [B#353] at$ [B#353] at java.awt.event.InvocationEvent.dispatch(Unknown Source) [B#353] at java.awt.EventQueue.dispatchEventImpl(Unknown Source) [B#353] at java.awt.EventQueue.access$500(Unknown Source) [B#353] at java.awt.EventQueue$ Source) [B#353] at java.awt.EventQueue$ Source) [B#353] at Method) [B#353] at$JavaSecurityAccessImpl.doIntersectionPrivilege(Unknown Source) [B#353] at java.awt.EventQueue.dispatchEvent(Unknown Source) [B#353] at java.awt.EventDispatchThread.pumpOneEventForFilters(Unknown Source) [B#353] at java.awt.EventDispatchThread.pumpEventsForFilter(Unknown Source) [B#353] at java.awt.EventDispatchThread.pumpEventsForHierarchy(Unknown Source) [B#353] at java.awt.EventDispatchThread.pumpEvents(Unknown Source) [B#353] at java.awt.EventDispatchThread.pumpEvents(Unknown Source) [B#353] at Source) [B#353] Unable to load news [B#353] Starting download of, with 3 tries remaining [B#353] Analytics Response [runLauncher]: 200 [B#353] Starting download of, with 3 tries remaining [B#353] Starting download of, with 3 tries remaining [B#353] Starting download of, with 3 tries remaining [B#353] Error accessing URL [] [B#353] at [B#353] at net.technicpack.platform.http.HttpPlatformApi.getPlatformPackInfo( [B#353] at net.technicpack.platform.http.HttpPlatformApi.getPlatformPackInfoForBulk( [B#353] at net.technicpack.platform.cache.ModpackCachePlatformApi.pullAndCache( [B#353] at net.technicpack.platform.cache.ModpackCachePlatformApi.getPlatformPackInfo( [B#353] at net.technicpack.launcher.ui.components.modpacks.ModpackSelector$ [B#353] Caused by: Server returned HTTP response code: 403 for URL: [B#353] at Source) [B#353] at Source) [B#353] at [B#353] ... 5 more [B#353] Starting download of, with 3 tries remaining
  2. Whenever I go search a modpack or something, nothing pops up. I searched this Oh Gaming and nothing popped up. I searched something simple Survival and nothing. I went on the website and found the Frozen modpack. I copied that thingy and pasted it and nothing. So I searched Frozen and nothing. I closed the launcher and reopened it but still nothing. I don't understand. I will list the things I did to try and solve it. 1. Update my Java. But I already had the latest version. 2. I closed and reopened the Launcher. 3. I turned my computer off and back on. 4. I turned my internet off and then back on. 5. And last but not least, I ran it as an administrator.
  3. tekkit

    The last few days i've started playing Tekkit Classic again and i started building a castle and it's all most done, then I upgraded a double chest to an iron chest and my game crashed and i logged in again and i got besween 0 and 1 FPS and before between 100-240 FPS now i dont know if it's all gone to waste and im very proud that i got to building it and now it's unplayeble so can you help me..... Oops sat alot of Qurotes...... And i have the Crash report...... Maybe its the area im in and it could be something like it but what can i do Crash.docx Crash 2.docx