Search the Community

Showing results for tags 'spawn'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Found 1 result

  1. Hello! I have started a custom mod pack with these mods and whenever I load into the server I cannot craft or spawn non-vanilla objects and only vanilla mobs spawn. I have the gravestone mod installed, yet on death, I drop all items and no gravestones appear. Despite this, I can use NotEnoughItems for recipes and all items show up, vanilla and modded, when I use the /give command I cannot TAB and get other mod items through that. Whenever I attempt to spawn in a non-modded item it gives the error 'Item XXXX was not found.' I have looked up countless other places and all I can find is the configuration files are not the same, yet this error still occurs after an estimated 5 trials after copying the configuration files to the server. I have tested the exact same mod pack in survival and it works. Does anyone have any idea how this happens? This has to be an error with something server-side, maybe something is messed up in how I set up the files. I can also see the creative tabs and all of the item textures and even place the item in my inventory, but when I attempt to place it the item disappears from the inventory and does not place. I have the start-up batch file run off of the 'minecraft_server.1.7.10.jar ' file, but also tried running the forge file using my script file, which does not do anything, literally. I even attempted to run the 'minecraft_server.1.7.10.jar' file directly without a script file, same result. This is the script I have for my start-up script: Thank you in advance.