Search the Community

Showing results for tags 'startup'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Found 2 results

  1. Whenever I try to load any modpack on Technic, including packs with just forge, it just crashes on startup no matter what. Most modpacks work outside of Technic, but none work in it. What happens is that I hit start, it loads all the way, then returns to the launcher with no errors in console or loading the start screen.
  2. So Ive just downloaded the launcher. I log in, everything is fine. The discover page, is white, exept for the top and bottom borders. I can adjust settings and switch tabs, but no modpacks load and none of the technic packs are there to install and play. Just nothing, and i tried redownloading it, and still nothing. Help?