Search the Community

Showing results for tags 'version.json'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Mandatory Reading
    • Global Rules
  • General Technic
    • Cafe Lame
    • Platform Pagoda
    • Server Op Swap Shop
    • Bug Reports
    • Art Art Slap Slap
    • Modding Central
    • The Whale Box
  • Middle America Suburbia
    • Off Topic Discussion
    • The Arcade
  • Modpacks
    • Tekkit Legends Discussion
    • Blightfall Discussion
    • Tekkit Discussion
    • Hexxit Discussion
    • Attack of the B-Team
    • Test Discussion, Please Ignore!
    • Tekkit Lite Discussion
    • Tekkit Classic Discussion
    • Big Dig Discussion
    • Voltz Discussion
    • Hack/Mine Discussion
  • Servers
    • Tekkit Legends Servers
    • Tekkit Servers
    • Hexxit Servers
    • Attack of the B-Team Servers
    • Test Servers Please Ignore
    • Tekkit Classic Servers
    • Platform: A Custom Server Zone
    • Tekkit Lite Servers
    • Big Dig Servers
    • Hack Slash Servers
    • Voltz Servers

Found 1 result

  1. Hello everyone! Thank you for viewing this question first off, now onto my issue. Ever since my Power Supply blew up killing my Motherboard, I've had no luck with getting Tekkit to run. After getting my new motherboard which in turn has deactivated Windows and royally fucked several other games which I've managed to fix, I've now found an issue with getting the Technic Launcher to work past the launcher. I should note that this, along with Minecraft was working perfectly beforehand. After booting up any modpack, excluding Vanilla, obviously, my modpack does not even go to the main menu, instead I'm greeted with about five seconds of nothing before I'm kicked back to the Launcher. As you can probably guess, this is quite inconvenient as I've had an urge to play Tekkit Classic recently and I just can't get on. My best guess is that the version.json is supposed to inject into the modpack.jar file, allowing the modpack to run but this simply isn't happening causing the game to crash. Here's the logs from the console. Please post below if you require any more information! Tekkit Classic Logs https://pastebin.com/YjDBiTR8 Hexxit Logs https://pastebin.com/yQwiW4Hu Thank you in advance!