Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • 0
_CyberGaming_

I try to log in but doesnt work, please help!

Question

OK so whenever I try to log into the technic launcher, it keeps saying that the username or password is incorrect but I know for a fact I'm typing the right thing, I even changed my password but still didn't work, I even changed my username, and yes I did use my minecraft account. So please help me. I even reinstalled Technic Launcher.

In advance, Thanks!

_CyberGaming_

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

1 hour ago, _CyberGaming_ said:

OK so whenever I try to log into the technic launcher, it keeps saying that the username or password is incorrect but I know for a fact I'm typing the right thing, I even changed my password but still didn't work, I even changed my username, and yes I did use my minecraft account. So please help me. I even reinstalled Technic Launcher.

In advance, Thanks!

_CyberGaming_

About 21 hours ago, an admin account was compromised. So therefore they had to close this website and any authentication. I'm sure they're still having problems with the communication between the website and the launcher, which means that people are having a few issues.

I know how you feel, I haven't been able to play for over 16 hours

Share this post


Link to post
Share on other sites

the same problem with me fix this Tekkit :argh:

On 2016-6-27 at 0:59 AM, Memo_Militia said:

About 21 hours ago, an admin account was compromised. So therefore they had to close this website and any authentication. I'm sure they're still having problems with the communication between the website and the launcher, which means that people are having a few issues.

I know how you feel, I haven't been able to play for over 16 hours

its been a year and still not working :argh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

the fuck? why are you posting on a half year old topic? That issue is long gone and the website and launcher is running fine. Explain your issue on

Quote

its been a year and still not working

for this tells me nothing

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Similar Content

    • By BladefuryDev
      The Technic Launcher seems to crash every time I try to access the "Modpack Options".  Here is the error log the launcher generates after closing itself.
      Crash Log - Pastebin
      GIF of the problem
    • By Fire_Sorcerer
      i haven't played Minecraft in a while and i wanted to try out a modpack.
      i tried out the Minecraft: Lord OF The Rings and it just won't load, i press on play, then the bar loads the main screen dissapears and then after a while it pops back up like if nothing happened on the lord of the rings modpack tab, not launching the game
      i checked for the crash report and this showed up ( ITEM ATTACHED)
      i have tried launching HEXXIT and it worked, i knnow the problem is not the modpack because it works on another computer.
      crash-2018-04-08_12.00.23-client.txt
      i opened console and it said to go to this website for further deatails
      http://www.slf4j.org/codes.html#StaticLoggerBinder 
    • By TheProBajao
      Hello there, i would like to help this, LOOK AT THESE ITEMS we're glitched... It looks like i hadn't backup, it's so badly...
       
      I made my modpack but turns horribly glitchy items...

    • By Dark_HuntressX
      I don't know what my problem  is no matter what modpack I try on the Technic launcher it won't open. After a few seconds the launcher reappears as though nothing happened. i have Java 64bit and I checked my driver for any updates and I have enough ram I believe.I've uninstalled and reinstalled Java 3 times and the technic launcher 3 times. I've searched the internet for fixes but nothing works.
      here is my crash report  
       
      crash-2018-02-02_19.44.30-client.txt
    • By Dia_Pig
      Hi, so I have the problem that I installed a few modpacks but as soon as theyre done and I click on play the launcher closes and instantly reopens to the same page. I've tried several solutions that were suggested in similar threads like this but none of them worked. Here's my log: https://paste.ubuntu.com/26477944/