• 0
MadsLeander

This server requres you to have Minecraft Forge Installed.

Question

This server requres you to have Minecraft Forge Installed.

 

 

that is what my server said to me when i try to join...

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

12 answers to this question

  • 0

Are you starting your server with the proper start or launch.bat file that calls the Forge Universal, or are you starting it with minecraft_server and launching vanilla?

Is the client you are using the exact same version of the tekkit classic server you are running?

Edited by AetherPirate

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I am using the launch.bat file and my friends can join, and the client is 1.2.5 (the same as Tekkit Classic)

 

also there is no Forge Universal for 1.2.5...

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

pastebin a log from your client

Edited by AetherPirate

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

 

I'm a bit stupid and do not have english as my first language so I don't quite know where that is...

Edited by MadsLeander

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

In order to get your logs, please go into the Launcher Options (upper-right corner), then on the bottom-left corner of that screen, click "Open Logs". The logs are all called techniclauncher_YYYY-MM-DD.log, with YYYY being the Year, MM being the Month, and DD being the day. Then copy and paste the contents of the log to https://pastebin.ubuntu.com/ and paste a link to that here.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

It looks like you are trying to join 

25.91.54.30:25565

but that address is not working for me. Did they give you the correct IP?

Edited by AetherPirate

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

I am using hamachi so, that is my iPv4 addresse :)    (my server)

 

Edited by MadsLeander

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

could you delete your log, attempt to launch and login again, and re-paste that log?

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Are you able to get onto the Internet while running Hamachi? Seems like a Hamachi configuration issue

java.net.UnknownHostException: login.minecraft.net

I usually advise people to not use Hamachi, and do port forwarding instead. 

Edited by AetherPirate

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now