3 posts in this topic

Posted (edited)

I seem to have run into a hiccup, when I upload my pack-zip to the technic launcher when you download this pack it is just a vanilla instance of minecraft and is missing all configs and mod files.

I feel I must clarify there is nothing wrong with my configs or mod-list, these things load fine and run in both my testing environment as well as my test server.

any help would be greatly appreciated, thank you.

https://www.dropbox.com/s/2i9h2knf66633ar/Pack-1.0.zip?dl=0

this is a non direct link to the file.

 

Edit: I'm sorry for posting this as it adds no value to this forum, but I have failed to find a solution to this problem from what i can tell everything has been done exactly as instructed on multiple sources and making this post is my last resort.

 

Edited by Unusual
sorrow

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

I have the exact same issue, was just about to post. In my case, my pack worked previously, but after I added five files to the mods folder and one to the config folder, re-zipped, and re-uploaded, it launches vanilla. This should not be possible; I didn't even touch the forge jar file. Please help, Technic developers!

EDIT - I fixed my issue! When I re-zipped, I accidentally zipped the entire folder, not just the contents (simplecomplexity.zip/simplecomplexity/stuff instead of what it should be, just simplecomplexity.zip/stuff). So I re-zipped just the contents, re-uploaded, and it worked! Let me know if this works for you! :)

Edited by Phyremaster
I fixed my issue!

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 8-3-2017 at 11:03 PM, Unusual said:

I seem to have run into a hiccup, when I upload my pack-zip to the technic launcher when you download this pack it is just a vanilla instance of minecraft and is missing all configs and mod files.

I feel I must clarify there is nothing wrong with my configs or mod-list, these things load fine and run in both my testing environment as well as my test server.

any help would be greatly appreciated, thank you.

https://www.dropbox.com/s/2i9h2knf66633ar/Pack-1.0.zip?dl=0

this is a non direct link to the file.

 

Edit: I'm sorry for posting this as it adds no value to this forum, but I have failed to find a solution to this problem from what i can tell everything has been done exactly as instructed on multiple sources and making this post is my last resort.

 

Your issue is exactly the same as @Phyremaster posted under yours, with exactly the same fix.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Similar Content

    • By TeachMeTheWays
      Delete please: Wrong Thread
    • By TeachMeTheWays
      My modpack is experiencing troubling issues. The modpack downloads, but when it gets to the installing part. It stops or gives me an error saying a problem extracting the mods.
      I have tested the pack before uploading it and it works but somehow it wont work when trying to run off technic. Here are the download links, I made several versions deleting mods but to no prevail. Please help me.
      You can search for it on the launcher too: RENDZPACK
      Latest Version: https://www.dropbox.com/s/970wocdu25u90tb/RENDZPACK-2.1.zip?dl=0
      Previous: https://www.dropbox.com/s/rto0u7fws6os82y/RENDZPACK-2.0.zip?dl=0
      Even Farther: https://www.dropbox.com/s/jujusq46e723s6i/RENDZPACK-1.9.zip?dl=0
    • By deadmansland13
      This is a new modpack with over 60mods main mods are superheros and orespawn it is version 1.7.10 and whitelisted no griefing/stealing to join come apply on the discord link here https://discord.gg/xHn7Qb9 good staff and friend people