Sign in to follow this  
Followers 0
Maligno

Looking for a team. [Mature With Mics]

8 posts in this topic

Hey guys, Silent here. I'm looking for a group to play BlightFall with. Possibly Omega? Not sure yet. Whether new or experienced I'm just looking to play. Recording might, MIGHT, be a thing but probably not. Yes I want people that are 17+ or just mature. Yes a mic is necessary for Discord, TS, or Skype. Any other question about the play through, just ask.

 

PS: TC is my shit so... Ya.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

13 hours ago, PewPewPews said:

What do you mean by TC? Tekkit Classic? Also, I'd love to play.

No, Thaumcraft. My favorite magic mod.

Edited by Maligno

Share this post


Link to post
Share on other sites

Are you still playing?

And what language do you speak.

I have all common Voicechats and Mic but my english is not that good to fluent speak it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Similar Content

    • By Titon
      so, I downloaded the technic launcher, downloaded blightfall, and clicked the "play" button. and then it put up a message that says that I can't run it because it needs 2 GB of ram. I am using a brand new gaming computer that can run maximum definition shaders with no lag whatsoever. I'm pretty sure I have at least two GB of ram. I am having the same problem with the "project earth" modpack, so I think the issue might be on my end, but I'm not quite sure. please advise. 
    • By ShrillBear52
      Hi there!
      So the problem is whenever i start the forge file with the run.bat file that I just made for more ram it cloeses the server after a minitue.
      The strange thing is that it only do if I write my hamachi ip to the server.properties file but if i write my own other ip (not the hamachi ones) then it works.
      The only problem with that none of my friends can't join for the server and I can't to the portforwarding part because it not works for some reason and i'm dumb as hell  
      The log files says : [14:23:32] [Server thread/INFO]: Starting minecraft server version 1.7.10
      [14:24:03] [Server thread/INFO]: Loading properties
      [14:24:03] [Server thread/INFO]: Default game type: SURVIVAL
      [14:24:03] [Server thread/INFO]: Generating keypair
      [14:24:03] [Server thread/INFO]: Starting Minecraft server on 25.94.198.101:25565
      [14:24:03] [Server thread/WARN]: **** FAILED TO BIND TO PORT!
      [14:24:03] [Server thread/WARN]: The exception was: java.net.BindException: Cannot assign requested address: bind
      [14:24:03] [Server thread/WARN]: Perhaps a server is already running on that port?
       
      I heard that if I use the hamachi method i don't have to to the portforwarding part.
      And in my previous server(s) i use the same method just like this what I'm currently trying to use and they all workd with no problem.
      This is the only server that I can't do with this method now for some reason.
      So please someone help me! 
       
    • By ThePunCrafter
      I don't know if I have posted this a bit too late, but whenever I try to enter a save the game says "loading world" and then kicks me back to the title screen. I have seen this problem with other users but no solution. I've seen a file mentioned called "fml-client-latest", so I pasted it here -->  https://zerobin.net/?6d6e0aa9c941a8fa#+zQ5vlSnICpBT6AEqZH37SORo/qkNmLBLlc1RW5igCE= I hope I can find a solution to this problem, I really want to keep playing this modpack!
      EDIT: Thanks for the help guys, I'm back and playing again!
    • By SQbuilder
      A few weeks ago, I created a Tekkit Classic server. I opened up hamachi, and connect using my ip4 address, and so did my friends. Everything was perfect until a few weeks later. This morning, when I booted up the server, my server browser said that "Can't connect to server". When I tried to connect it said: "connection timed out: connect" I reset the server, my computer, hamachi, and tekkit several times, but nothing would work. I checked the server and nothing was wrong or different. I can't think of any ideas. Help!
      C:\Users\***********\Desktop\Minecraft Servers\Tekkit Server>java -Xmx3G -Xms2G -jar Tekkit.jar nogui 182 recipes 27 achievements 07:48:56 [INFO] Starting minecraft server version 1.2.5 07:48:56 [INFO] Attempting early MinecraftForge initialization 07:48:56 [INFO] Completed early MinecraftForge initialization 07:48:56 [INFO] Forge Mod Loader version 2.2.91.173 for Minecraft 1.2.5 loading 07:48:56 [INFO] Loading mods from C:\Users\******\Desktop\Minecraft Servers\Tekkit Server\mods 07:49:02 [INFO] Directory weaponmod contained no mods 07:49:04 [INFO] Forge Mod Loader has loaded 38 mods 07:49:05 [INFO] MinecraftForge v3.3.8.152 Initialized 07:49:05 [INFO] MinecraftForge v3.3.8.152 Initialized 07:49:05 [INFO] [WeaponMod] Properties file read succesfully! 07:49:06 [WARNING] Configuration for mod_ComputerCraft.enableAPI_http found value 0 outside acceptable range 4.9E-324,1.7976931348623157E308 07:49:06 [INFO] Loading ComputerCraft: To change block IDs, modify config/mod_ComputerCraft.cfg 07:49:06 [INFO] ComputerCraft: computerBlockID 207 07:49:06 [INFO] ComputerCraft: diskDriveBlockID 208 07:49:06 [INFO] ComputerCraft: diskItemID 4000 07:49:06 [INFO] CONFLICT @ -49 item slot already occupied by [email protected] while adding [email protected] 07:49:06 [INFO] ComputerCraft: Searching for RedPowerLib... 07:49:07 [INFO] ComputerCraft: RedPowerLib and methods located. 07:49:07 [INFO] CONFLICT @ -48 item slot already occupied by [email protected] while adding [email protected] 07:49:08 [INFO] Initializing alchemy values for Equivalent Exchange.. 07:49:08 [INFO] NetherOres: loaded Macerator Recipes 07:49:08 [INFO] Loading properties 07:49:08 [INFO] Starting Minecraft server on *:25565 07:49:11 [INFO] Loaded codechicken.wirelessredstone.core.CommandFreq 07:49:11 [INFO] [IC2] Config loaded from C:\Users\Sonny Quinday\Desktop\Minecraft Servers\Tekkit Server\.\config\IC2.cfg 07:49:12 [INFO] CONFLICT @ 1237 item slot already occupied by [email protected] while adding [email protected] 07:49:12 [INFO] CONFLICT @ -41 item slot already occupied by [email protected] while adding [email protected] 07:49:12 [INFO] [ccSensors] INFO: Loading SensorModule: Buildcraft 07:49:12 [INFO] [ccSensors] INFO: Loading SensorModule: IndustrialCraft2 07:49:12 [INFO] [ccSensors] INFO: Loading SensorModule: Forestry 07:49:12 [INFO] [ccSensors] INFO: mod_Forestry not found - SensorModule is disabled. 07:49:13 [INFO] [ccSensors] INFO: Loading SensorModule: RedPower2 07:49:13 [INFO] [ccSensors] INFO: Loading SensorModule: EquivalentExchange 07:49:13 [INFO] [ccSensors] INFO: Loading SensorModule: APS 07:49:13 [INFO] [ccSensors] INFO: mod_BuildcraftAPS not found - SensorModule is disabled. 07:49:13 [INFO] [ccSensors] INFO: Loading SensorModule: APS 07:49:13 [INFO] [ccSensors] INFO: mod_ThaumCraft not found - SensorModule is disabled. 07:49:13 [INFO] CONFLICT @ -78 item slot already occupied by [email protected] while adding [email protected] 07:49:13 [INFO] CompactSolars: MinecraftForge minor version mismatch, expecting 3.2.x, may lead to unexpected behavior 07:49:13 [INFO] CONFLICT @ -204 item slot already occupied by [email protected] while adding [email protected] 07:49:15 [INFO] RedPowerCore: MinecraftForge minor version mismatch, expecting 3.1.x, may lead to unexpected behavior 07:49:15 [INFO] Starting BuildCraft 2.2.14 07:49:15 [INFO] Copyright (c) SpaceToad, 2011 07:49:15 [INFO] http://www.mod-buildcraft.com 07:49:16 [INFO] [IC2] Loading IC2 submodule: bcIntegration22x 07:49:16 [INFO] [IC2] BuildCraft integration module loaded 07:49:16 [INFO] [IC2] Loaded minor compatibility modules: none 07:49:16 [INFO] ComputerCraft: turtleBlockID 216 07:49:16 [INFO] CONFLICT @ -40 item slot already occupied by [email protected] while adding [email protected] 07:49:17 [INFO] Forge Mod Loader load complete, 38 mods loaded 07:49:17 [INFO] This server is running CraftBukkit version git-Bukkit-jenkins-CraftBukkit-173 (MC: 1.2.5) (Implementing API version 1.2.5-R4.1-MCPC-SNAPSHOT) 07:49:17 [INFO] Loading mod_RedPowerWorld vForgeMod 07:49:17 [INFO] Loading mod_IC2_ChargingBench vForgeMod 07:49:17 [INFO] Loading Balkon's WeaponMod vForgeMod 07:49:17 [INFO] Loading mod_BuildCraftBuilders vForgeMod 07:49:17 [INFO] Loading mod_IC2 vForgeMod 07:49:17 [INFO] Loading mod_ccSensors vForgeMod 07:49:17 [INFO] Loading mod_WirelessRedstoneRedPower vForgeMod 07:49:17 [INFO] Loading mod_BuildCraftCore vForgeMod 07:49:17 [INFO] Loading mod_IC2AdvancedMachines vForgeMod 07:49:17 [INFO] Loading mod_ComputerCraft vForgeMod 07:49:17 [INFO] Loading mod_EnderStorage vForgeMod 07:49:17 [INFO] Loading mod_ModularForceFieldSystem vForgeMod 07:49:17 [INFO] Loading mod_RedPowerMachine vForgeMod 07:49:17 [INFO] Loading mod_CCTurtle vForgeMod 07:49:17 [INFO] Loading mod_CodeChickenCore vForgeMod 07:49:17 [INFO] Loading mod_CompactSolars vForgeMod 07:49:17 [INFO] Loading mod_ImmibisCore vForgeMod 07:49:17 [INFO] Loading mod_WirelessRedstoneCore vForgeMod 07:49:17 [INFO] Loading mod_WirelessRedstoneAddons vForgeMod 07:49:17 [INFO] Loading mod_IC2NuclearControl vForgeMod 07:49:18 [INFO] Loading mod_IronChest vForgeMod 07:49:18 [INFO] Loading mod_BuildCraftTransport vForgeMod 07:49:18 [INFO] Loading mod_RedPowerWiring vForgeMod 07:49:18 [INFO] Loading mod_MinecraftForge vForgeMod 07:49:18 [INFO] Loading mod_RedPowerControl vForgeMod 07:49:18 [INFO] Loading mod_RedPowerLogic vForgeMod 07:49:18 [INFO] Loading mod_RedPowerLighting vForgeMod 07:49:18 [INFO] Loading mod_RedPowerCore vForgeMod 07:49:18 [INFO] Loading mod_PowerConverters vForgeMod 07:49:18 [INFO] Loading mod_BuildCraftEnergy vForgeMod 07:49:18 [INFO] Loading mod_BuildCraftFactory vForgeMod 07:49:18 [INFO] Loading mod_NetherOres vForgeMod 07:49:18 [INFO] Loading mod_NotEnoughItems vForgeMod 07:49:18 [INFO] Loading mod_ImmiChunkLoaders vForgeMod 07:49:18 [INFO] Loading mod_EE vForgeMod 07:49:18 [INFO] Loading mod_Railcraft vForgeMod 07:49:18 [INFO] Loading mod_AdditionalPipes vForgeMod 07:49:18 [INFO] Loading mod_TubeStuff vForgeMod 07:49:18 [INFO] Preparing level "world" 07:49:18 [INFO] Default game type: 0 07:49:18 [SEVERE] Exception in thread "Thread-9" 07:49:18 [SEVERE] com.google.gson.JsonSyntaxException: java.lang.IllegalStateException: Expected BEGIN_OBJECT but was STRING at line 1 column 7 07:49:18 [SEVERE] at com.google.gson.internal.bind.ReflectiveTypeAdapterFactory$Adapter.read(ReflectiveTypeAdapterFactory.java:180) 07:49:18 [SEVERE] at com.google.gson.Gson.fromJson(Gson.java:755) 07:49:18 [SEVERE] at com.google.gson.Gson.fromJson(Gson.java:694) 07:49:18 [SEVERE] at org.bukkit.craftbukkit.updater.BukkitDLUpdaterService.fetchArtifact(BukkitDLUpdaterService.java:44) 07:49:18 [SEVERE] at org.bukkit.craftbukkit.updater.BukkitDLUpdaterService.getArtifact(BukkitDLUpdaterService.java:27) 07:49:18 [SEVERE] at org.bukkit.craftbukkit.updater.AutoUpdater$1.run(AutoUpdater.java:77) 07:49:18 [SEVERE] Caused by: java.lang.IllegalStateException: Expected BEGIN_OBJECT but was STRING at line 1 column 7 07:49:18 [SEVERE] at com.google.gson.stream.JsonReader.expect(JsonReader.java:339) 07:49:18 [SEVERE] at com.google.gson.stream.JsonReader.beginObject(JsonReader.java:322) 07:49:18 [SEVERE] at com.google.gson.internal.bind.ReflectiveTypeAdapterFactory$Adapter.read(ReflectiveTypeAdapterFactory.java:168) 07:49:18 [SEVERE] ... 5 more 07:49:19 [INFO] Registering world world, dimension 0, of providertype [email protected](0) with Minecraft Forge 07:49:19 [INFO] Registering world world_the_end, dimension 1, of providertype [email protected](0) with Minecraft Forge 07:49:19 [INFO] Registering world world_nether, dimension -1, of providertype [email protected](0) with Minecraft Forge 07:49:19 [INFO] Preparing start region for level 0 (Seed: 1530878175892299605) 07:49:21 [INFO] Preparing spawn area: 0% 07:49:22 [INFO] Preparing spawn area: 24% 07:49:23 [INFO] Preparing spawn area: 56% 07:49:24 [INFO] Preparing spawn area: 97% 07:49:24 [INFO] Preparing start region for level 1 (Seed: -5020703990991370870) 07:49:25 [INFO] Preparing spawn area: 40% 07:49:26 [INFO] Preparing spawn area: 52% 07:49:27 [INFO] Preparing spawn area: 93% 07:49:27 [INFO] Preparing start region for level 2 (Seed: -5020703990991370870) 07:49:28 [INFO] Preparing spawn area: 16% 07:49:29 [INFO] Preparing spawn area: 52% 07:49:30 [INFO] Preparing spawn area: 89% 07:49:30 [INFO] Server permissions file permissions.yml is empty, ignoring it 07:49:30 [INFO] Done (12.555s)! For help, type "help" or "?" 07:49:31 [INFO] [Railcraft] Loaded 0 saved Anchors  
    • By [nexus]
      i download blightfall and it was working fine, however suddenly i only got 0-3 fps and i have restarted my computer and even restored it to the factory setting and optifine doesn't help. (please help me)