• 1
ThePunCrafter

Blightfall Saves Not Loading

Question

Posted (edited)

I don't know if I have posted this a bit too late, but whenever I try to enter a save the game says "loading world" and then kicks me back to the title screen. I have seen this problem with other users but no solution. I've seen a file mentioned called "fml-client-latest", so I pasted it here -->  https://zerobin.net/?6d6e0aa9c941a8fa#+zQ5vlSnICpBT6AEqZH37SORo/qkNmLBLlc1RW5igCE= I hope I can find a solution to this problem, I really want to keep playing this modpack!

EDIT: Thanks for the help guys, I'm back and playing again!

Edited by ThePunCrafter

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 answers to this question

  • 0
On 4/14/2017 at 9:59 AM, ThePunCrafter said:

I don't know if I have posted this a bit too late, but whenever I try to enter a save the game says "loading world" and then kicks me back to the title screen. I have seen this problem with other users but no solution. I've seen a file mentioned called "fml-client-latest", so I pasted it here -->  https://zerobin.net/?6d6e0aa9c941a8fa#+zQ5vlSnICpBT6AEqZH37SORo/qkNmLBLlc1RW5igCE= I hope I can find a solution to this problem, I really want to keep playing this modpack!

Your paste bin ended.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
On 14-4-2017 at 3:59 PM, ThePunCrafter said:

I don't know if I have posted this a bit too late, but whenever I try to enter a save the game says "loading world" and then kicks me back to the title screen. I have seen this problem with other users but no solution. I've seen a file mentioned called "fml-client-latest", so I pasted it here -->  https://zerobin.net/?6d6e0aa9c941a8fa#+zQ5vlSnICpBT6AEqZH37SORo/qkNmLBLlc1RW5igCE= I hope I can find a solution to this problem, I really want to keep playing this modpack!

 

2 hours ago, Maligno said:

Your paste bin ended.

Like Maligno said, your pastebin (or zerobin in your case) ended before it got to the crash part. Your name seems familar though, haven't we handled this in the Discord tech-help channel?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
23 hours ago, JaariAtmc said:

 

Like Maligno said, your pastebin (or zerobin in your case) ended before it got to the crash part. Your name seems familar though, haven't we handled this in the Discord tech-help channel?

I helped fix his problem in my discord ^^ Forgot to say it here. It was the delete enderstorage folder fix.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Similar Content

    • By Whytehhh
      Hi guys,i changed computer and i find this fastidious bug,when i download a pack,and i go on a server,all is ok,but the 2nd time that i connect in every server there is this error:"Invalid Session,Try restarting your game" but when i restart the bug continue,what i have to do?
    • By MjrGaslic
      So my friend's game closes on start, I would provide a log but where may I find it?
    • By _DavidG_
      Everytime i try to log in to an Premium Minecraft Server with technic, it says that. All the servers that i tried works fine in normal launcher, this is happening for about 2 months. I reinstalled technic and nothing. What i do?
    • By amorak
      I downloaded the technic lancher and attempted to install the world of mianite pack, but it gives me an error message saying
       
      Error unzipping file for the following pack: The World of Mianite
      Attempting to extract file mianite-season-2-modpack-ms2-1.2.0.zip, but it did not exist
      Please consult the modpack author.
       
      After this failed I attempted installing other modpacks to find out if it was a technic launcher issue, but the other mods installed correctly. Does anyone have any idea what the problem is? Any help is greatly appreciated.
    • By LordTyMaster117
      I've been having some issues my character skin in tekkit legends, if I'm in the over world it causes my character model to be steve no matter what but as soon as I go to the nether it changes to what I have it set for. Also tried using a tecture pack (sphax bd craft) but it just caused my character skin to be all deformed and had textures on the wrong body parts. Please help!!