Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Triple_

Technic launcher wont launch modpacks

4 posts in this topic

So i've been having a problem where I cant get any modpacks to launch as when they do it goes blank than just comes back to the technic platform not even launching the modpack.

https://pastebin.com/iQTH4HXG here is the logs for what happens.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm no expert, but it seems like Discord is messing up your modpacks. Try playing the game without it and see if that works.

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 hours ago, Triple_ said:

So i've been having a problem where I cant get any modpacks to launch as when they do it goes blank than just comes back to the technic platform not even launching the modpack.

https://pastebin.com/iQTH4HXG here is the logs for what happens.

Update your NVIDIA drivers.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 4/17/2017 at 6:24 AM, JaariAtmc said:

Update your NVIDIA drivers.

Little late for it, but after i rerolled my drivers to an earlier state and redownloaded them and it finally picked up and worked. oddly enough everything has been fine!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Similar Content

    • By ThatSourMelon
      Is this a bug? I don't know... feel free to move the forum. But I created a mudpack. I put it in drobox and I made it on the Technic Platform. When I search it on the technic launcher I install it, and click play. When Minecraft opens its just vanilla. It does not have a mods option, so its not running forge or something... I have a mods folder, I included modpack.jar, But I have done it a few times (a lot) and it still runs as vanilla. The Mod Pack is called Vanilla Revised and I just put a bunch of client mods in there for stuff. Here is the link to the dropbox: https://www.dropbox.com/s/afx5v05b7ymiahv/Vanilla Revised.zip?dl=1  Can someone look at it for me please and tell me what is wrong? Thx.
    • By zDorg4d0
      When I try to open a modpack the technic closes and after a while it opens again. Any solution?


       
    • By TGJ Onlie
      iv tried reinstalling everything java Technic  nothing works but nothing works i click play and the launcher goes away and they nothing for about 5 seconds then it goes back to the launcher here is the report 
      ---- Minecraft Crash Report ----
      // Don't be sad. I'll do better next time, I promise!
      Time: 6/16/18 1:05 PM
      Description: Initializing game
      org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated
          at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
          at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
          at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:252)
          at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739)
          at net.minecraft.client.Minecraft.func_71384_a(Minecraft.java:452)
          at net.minecraft.client.Minecraft.func_99999_d(Minecraft.java:867)
          at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:148)
          at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
          at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
          at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
          at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
          at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:135)
          at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:28)

      A detailed walkthrough of the error, its code path and all known details is as follows:
      ---------------------------------------------------------------------------------------
      -- Head --
      Stacktrace:
          at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
          at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
          at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:252)
          at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739)
          at net.minecraft.client.Minecraft.func_71384_a(Minecraft.java:452)
      -- Initialization --
      Details:
      Stacktrace:
          at net.minecraft.client.Minecraft.func_99999_d(Minecraft.java:867)
          at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:148)
          at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
          at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
          at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
          at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
          at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:135)
          at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:28)
      -- System Details --
      Details:
          Minecraft Version: 1.7.10
          Operating System: Windows 10 (amd64) version 10.0
          Java Version: 1.8.0_171, Oracle Corporation
          Java VM Version: Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (mixed mode), Oracle Corporation
          Memory: 899154200 bytes (857 MB) / 1029177344 bytes (981 MB) up to 1029177344 bytes (981 MB)
          JVM Flags: 3 total; -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump -Xms1024m -Xmx1024m
          AABB Pool Size: 0 (0 bytes; 0 MB) allocated, 0 (0 bytes; 0 MB) used
          IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0
          FML: 
          Launched Version: 1.7.10-Forge10.13.2.1291
          LWJGL: 2.9.1
          OpenGL: ~~ERROR~~ RuntimeException: No OpenGL context found in the current thread.
          GL Caps: 
          Is Modded: Definitely; Client brand changed to 'fml,forge'
          Type: Client (map_client.txt)
          Resource Packs: []
          Current Language: ~~ERROR~~ NullPointerException: null
          Profiler Position: N/A (disabled)
          Vec3 Pool Size: 0 (0 bytes; 0 MB) allocated, 0 (0 bytes; 0 MB) used
          Anisotropic Filtering: Off (1)
    • By drinkmybritishtears
      I'm not sure if this is under the right topic, but-
      Ever since I updated my laptop, the Minecraft Diaries mod-pack crashes after 2/7 (Phase 1), before that it was fine and ran well. I've tried re-installing the pack and the technic launcher itself, nothing new has happened and I'm not sure what to do.
      (I'm not sure if it counts as a custom seen as i myself didn't make it, but I think it's fan-based)
      ((MOD-PACK -- https://www.technicpack.net/modpack/tribute-to-aphmau.722351/about ))
       
    • By BladefuryDev
      The Technic Launcher seems to crash every time I try to access the "Modpack Options".  Here is the error log the launcher generates after closing itself.
      Crash Log - Pastebin
      GIF of the problem