• 0
NDSDNS

Technic Launcher not launching minecraft

Question

I really want to play the crafting dead and have tried with Technic Launcher but when I have everything ready, I press play, it loads, closes, and immediately opens back up. I have also tried with countless other modpacks. Please help! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

6 answers to this question

  • 1
11 hours ago, NDSDNS said:

I really want to play the crafting dead and have tried with Technic Launcher but when I have everything ready, I press play, it loads, closes, and immediately opens back up. I have also tried with countless other modpacks. Please help! 

No logs no help

 

26 minutes ago, JustCumToMe said:

I am having the exact same problem. This is what it shows on my console. Pleaser help. I am trying to launch tekkit classic

 

https://pastebin.com/eWPuMnDp

 

Update your NVIDIA drivers.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 1
11 hours ago, NDSDNS said:

I really want to play the crafting dead and have tried with Technic Launcher but when I have everything ready, I press play, it loads, closes, and immediately opens back up. I have also tried with countless other modpacks. Please help! 

does these "countless modpacks" include the Technic packs? Tekkit, Hexxit or attack of the B-team?

Also, what Jaari said: no logs, no help. Post your log on a pastebin site and link it here

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
22 hours ago, NDSDNS said:

https://pastebin.com/4f5qZ1kA

Here you go. Also, I've tried on Tekkit, Hexxit, and a few other random Pixelmon ones I don't remember.

 

Windows 10:

Either try downgrading your java to 8u60 or...

Try updating your IntelHD graphics drivers.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Similar Content

    • By WindPugsX
      So basically, after a new update came to PixelSpark the modpack hasn't been able to load on my technic launcher. It has 3gb of RAM allocated and its on Java System 64-bit.

      Basically what will happen is, I click "Play" on the launcher and then it will start up minecraft. Then after a while it will go to a black screen and close. Then the technic launcher will open up again.

      This is really frustrating considering I don't understand computers and coding. Any help would be greatly appreciated. Attached Images





      crash-2017-09-01_11.52.12-client.txt
    • By TalkinHead9
      I have been trying to set up a modpack for me and my friends to play on. I set everything up which (to my knowledge of how to do this) appears to be done correctly. The pack installs fine. However, none of the mods appear to be there, it simply launches the pack in vanilla 1.7.10. Please help!    Link:https://www.technicpack.net/modpack/talkinheads-pack.1063512                                                                                                                                                                                                                         
    • By Emera1d player
      So I had technic launcher for a while now and for the most part its worked fine. I downloaded the 64 bit java so i have 3gb set for it and everything was just fine. Then i updated my computer from windows 7 to 10 and once i launched the launcher and tried to play a mod pack it would launch and then go right back to the launcher. I checked the launch code to see what was going on and this is what it gave me http://www.slf4j.org/codes.html#StaticLoggerBinder . Im not the smartest person ever, but when i went to the link i just didnt understand what it was trying to tell me, Can someone please help?
    • By Ergis
      So, yesterday when I downloaded Technic Launcher on my new PC it couldn't launch any modpacks.
      Basically what happens is that when I press the play button on any mod, it starts to download some assets and stuff then the technic launcher closes, then opens up again, and it just repeats whatever I do.
      I've tried changing my java from jre8 to jre7 (64bit), changing ram up to 8 gigs (I have a total of 16 gb RAM), reinstalling modpacks and reinstalling TechnicLauncher.
      Here is pastebin of logs:
      http://pastebin.com/LQTLb5Un
      FIXED
      just update your NVIDIA drivers!
    • By E4RU
      Hello ! I have made new modpack: http://www.technicpack.net/modpack/stargates-1710.711095
      The modpack downloaded just fine and then i hit the play button as i would normally do.
      It installed assets/minecraft etc.
      Then i hit play again launcher disappears and appears after few seconds.
      No errors in console. No errors in technic-log.
      Log: http://pastebin.com/p06FXavK
      Java is the latest 64-bit (i tested the pack with 2.5gb/3gb/3.5gb allocated ram still not opening.