HenrikoMagnifico

runs
Modpack not getting "runs" or "downloads"

7 posts in this topic

Hello!

I made a new modpack a couple days ago, and since then me and a few others have downloaded and played the modpack on a private server. Still, no "downloads" or "runs" are visible at the modpack page? It feels a bit odd, considering we're at least 5 people who have downloaded the modpack and we've played it many times already. Is Technic just slow or is there something else going on? This is the modpack I'm speaking of.

Thanks for clearing it up.

- Henriko

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the same problem, but considering that technic takes about an hour just to register modpack version updates it might take the same amount of time or even longer to update the views / downloads.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, E0N said:

I have the same problem, but considering that technic takes about an hour just to register modpack version updates it might take the same amount of time or even longer to update the views / downloads.

Yeah, but seeing that it's been 4 days since it was made... it feels a bit odd.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 minute ago, HenrikoMagnifico said:

Yeah, but seeing that it's been 4 days since it was made... it feels a bit odd.

Just checked and my modpack has done the same. It might be a problem on the server side. Even the modpack version updates didn't always take up to an hour.

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, HenrikoMagnifico said:

Yeah, but seeing that it's been 4 days since it was made... it feels a bit odd.

I just reinstalled my modpack, it then showed all the runs installs, and likes up-to-date. Hopefully this works for you too. :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Posted (edited)

Thanks! I'll try it out :)

 

Edit: It works!!

Edited by HenrikoMagnifico

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, HenrikoMagnifico said:

Thanks! I'll try it out :)

 

Edit: It works!!

Good to hear :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Similar Content

    • By jaca6767
      I've been trying to create a modpack for a while and after some time I finally compiled one.
       The zip is set up like this.
           bin
              "modpack" (forge)
          config
           full of config files
          mods
            filled with mods
          flans 
           filled with flans plugins
      Every time that I try to download it denies it. I even used a dropbox direct download link (which didn't work).
      The link Download
      Fix: I used media fire and used the link that actually corresponded to the download ( http://download1199.mediafire.com/tdr7gaj7a3ng/cryuq4b8hc1h5m8/Modpack.zip )
    • By Solivis
      I'm getting a problem where upon pressing play, the launcher dissapears and comes back again without any visible change
      I've included my error report below
      ---- Minecraft Crash Report ----
      // Don't be sad. I'll do better next time, I promise!
      Time: 21/11/17 11:40 AM
      Description: Initializing game
      org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated
          at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
          at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
          at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:244)
          at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739)
          at net.minecraft.client.Minecraft.func_71384_a(Minecraft.java:449)
          at net.minecraft.client.Minecraft.func_99999_d(Minecraft.java:808)
          at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:101)
          at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
          at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
          at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
          at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
          at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:131)
          at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:27)

      A detailed walkthrough of the error, its code path and all known details is as follows:
      ---------------------------------------------------------------------------------------
      -- Head --
      Stacktrace:
          at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
          at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
          at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:244)
          at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739)
          at net.minecraft.client.Minecraft.func_71384_a(Minecraft.java:449)
      -- Initialization --
      Details:
      Stacktrace:
          at net.minecraft.client.Minecraft.func_99999_d(Minecraft.java:808)
          at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:101)
          at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
          at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
          at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
          at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
          at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:131)
          at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:27)
      -- System Details --
      Details:
          Minecraft Version: 1.6.4
          Operating System: Windows 10 (amd64) version 10.0
          Java Version: 1.8.0_151, Oracle Corporation
          Java VM Version: Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (mixed mode), Oracle Corporation
          Memory: 1654796200 bytes (1578 MB) / 2058354688 bytes (1963 MB) up to 2058354688 bytes (1963 MB)
          JVM Flags: 3 total; -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump -Xms2048m -Xmx2048m
          AABB Pool Size: 0 (0 bytes; 0 MB) allocated, 0 (0 bytes; 0 MB) used
          Suspicious classes: FML and Forge are installed
          IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0
          FML: 
          Launched Version: 1.6.4-Forge9.11.1.965
          LWJGL: 2.9.0
          OpenGL: ~~ERROR~~ RuntimeException: No OpenGL context found in the current thread.
          Is Modded: Definitely; Client brand changed to 'fml,forge'
          Type: Client (map_client.txt)
          Resource Pack: Default
          Current Language: ~~ERROR~~ NullPointerException: null
          Profiler Position: N/A (disabled)
          Vec3 Pool Size: ~~ERROR~~ NullPoint
    • By Ghastninja46
      I want to talk about the modpack Voltz. I'm trying to make a modpack called Voltz: Updated (You can rename it to Voltz or whatever you like) it so all of the mods are keep closely the same and updated to 1.7.10 or 1.8. So the old Voltz gets replaced with the one I made if it pleases you. I will also make sure to clean out any bugs reported or found. I don't wanna just add another Voltz remake to the community because no-one would play it because no one would know it existed. If you're interested please email me or message me on discord. [email protected] Ghastninja46#0467
    • By Hwy
      I recently made my own modpack off watching a youtube vid and bumped into a couple of errors whilst doing so however I fixed them but now I am onto one I don't really know how to fix however, whenever I open the modpack it sends me back to the launher without an error message here is the log below pls help
       
      log: https://pastebin.com/6hveuf84
    • By banhidy9970
      Hi guys this is my first modpack and I cant download it becouse it fails every time.
      I use dropbox link: https://www.dropbox.com/s/1a0aotywt7mfcsz/Modpack.zip?dl=0
      (I'm not sure if I set the jar up right)
      modpack link:
      https://www.technicpack.net/modpack/everything-you-love.1110282
       
      Would appreciate if you could help me. Thanks C: