• 0
Lowrodrick_Games

launcher
No modpacks are working

Question

I installed a mod pack on my technic launcher and All it did was close and reopen the launcher, I installed multiple different ones and it did the same thing.

Share this post


Link to post
Share on other sites

7 answers to this question

  • 0

Your modpack is crashing causing the Technic Launcher to reopen. This is usually caused by a mod that is incompatible with your current version of Forge. In your launcher settings, open the logs and find the latest log by date, open it and look for the crash report.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
On 6/3/2017 at 1:44 AM, JaariAtmc said:

You are allocating, or well, trying to allocate 3 GB RAM, while your system does not have this available to allocate.

If that was the Case why did it work before, A few months ago They worked perfectly I stopped using them for awhile and now it doesn't work

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
3 hours ago, Lowrodrick_Games said:

If that was the Case why did it work before, A few months ago They worked perfectly I stopped using them for awhile and now it doesn't work

Because you may have had less other programs open at that time?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
On 6/18/2017 at 11:55 PM, JaariAtmc said:

Because you may have had less other programs open at that time?

So it has been working for a while now, but I just tryed to open it and its not working again, I had no files open so wtf is going on, its just closing and reopening again I just freed Ram with CCleaner but didnt work

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
4 hours ago, Lowrodrick_Games said:

So it has been working for a while now, but I just tryed to open it and its not working again, I had no files open so wtf is going on, its just closing and reopening again I just freed Ram with CCleaner but didnt work

Then you did not freed enough RAM. Check your RAM "consumption" with Task Manager.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Similar Content

    • By Solivis
      I'm getting a problem where upon pressing play, the launcher dissapears and comes back again without any visible change
      I've included my error report below
      ---- Minecraft Crash Report ----
      // Don't be sad. I'll do better next time, I promise!
      Time: 21/11/17 11:40 AM
      Description: Initializing game
      org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated
          at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
          at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
          at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:244)
          at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739)
          at net.minecraft.client.Minecraft.func_71384_a(Minecraft.java:449)
          at net.minecraft.client.Minecraft.func_99999_d(Minecraft.java:808)
          at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:101)
          at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
          at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
          at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
          at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
          at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:131)
          at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:27)

      A detailed walkthrough of the error, its code path and all known details is as follows:
      ---------------------------------------------------------------------------------------
      -- Head --
      Stacktrace:
          at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
          at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
          at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:244)
          at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739)
          at net.minecraft.client.Minecraft.func_71384_a(Minecraft.java:449)
      -- Initialization --
      Details:
      Stacktrace:
          at net.minecraft.client.Minecraft.func_99999_d(Minecraft.java:808)
          at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:101)
          at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
          at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
          at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
          at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
          at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:131)
          at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:27)
      -- System Details --
      Details:
          Minecraft Version: 1.6.4
          Operating System: Windows 10 (amd64) version 10.0
          Java Version: 1.8.0_151, Oracle Corporation
          Java VM Version: Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (mixed mode), Oracle Corporation
          Memory: 1654796200 bytes (1578 MB) / 2058354688 bytes (1963 MB) up to 2058354688 bytes (1963 MB)
          JVM Flags: 3 total; -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump -Xms2048m -Xmx2048m
          AABB Pool Size: 0 (0 bytes; 0 MB) allocated, 0 (0 bytes; 0 MB) used
          Suspicious classes: FML and Forge are installed
          IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0
          FML: 
          Launched Version: 1.6.4-Forge9.11.1.965
          LWJGL: 2.9.0
          OpenGL: ~~ERROR~~ RuntimeException: No OpenGL context found in the current thread.
          Is Modded: Definitely; Client brand changed to 'fml,forge'
          Type: Client (map_client.txt)
          Resource Pack: Default
          Current Language: ~~ERROR~~ NullPointerException: null
          Profiler Position: N/A (disabled)
          Vec3 Pool Size: ~~ERROR~~ NullPoint
    • By elvis8900
      I'm trying to run the Technic Launcher on mint linux 18.2. I can see the launcher. I just can't adjust the launcher window to access any mod packs.
    • By banhidy9970
      Hi guys this is my first modpack and I cant download it becouse it fails every time.
      I use dropbox link: https://www.dropbox.com/s/1a0aotywt7mfcsz/Modpack.zip?dl=0
      (I'm not sure if I set the jar up right)
      modpack link:
      https://www.technicpack.net/modpack/everything-you-love.1110282
       
      Would appreciate if you could help me. Thanks C:
    • By Shazzer
      Ho guys. Ive been trying to install this for days. I have JDK 8 and JRE 9 and the most recent mac os java installed and have my firewall off. I then download the launcher and open the file. i then get the logo come up with the install load bar for about 1 second and then it changes to only the logo and freezes forever. Please help. Thanks
    • By casseve
      I don't know if this is a Java issue, but whenever I try to load up the modpack "Realm of Mianite" it says this:
       
      https://prnt.sc/gs0yi4