• ×   You have pasted content with formatting.   Remove formatting

    ×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

    ×   Your previous content has been restored.   Clear editor

  • Similar Content

    • By MrMeowser06
      So i am having this issue where if I try to launch my modpack, Technic loads, closes, and reopens again. I have tried google search's but I have found none for a Intel(R) HD Graphics 620 on windows 10. I have tried relaunching and reinstalling the modpack and Technic. Please help.
    • By Simi23
      Hello!
      My problem is the following: I want to make a hexxit server for my friends that I downloaded from technicpack.net, but when I click launch.bat it gives this error code:
      Exception in thread "main" java.lang.ClassCastException: java.base/jdk.internal. loader.ClassLoaders$AppClassLoader cannot be cast to java.base/java.net.URLClass Loader at cpw.mods.fml.relauncher.FMLRelauncher.<init>(FMLRelauncher.java:60) at cpw.mods.fml.relauncher.FMLRelauncher.instance(FMLRelauncher.java:52) at cpw.mods.fml.relauncher.FMLRelauncher.handleServerRelaunch(FMLRelauncher.java:45) at net.minecraft.server.MinecraftServer.main(MinecraftServer.java:1367) What can I do about this? I got the latest Java version.
    • By EnderBluesGaming
      Alright, heres what's going on. I made my modpack, opened it, opened the server, used hamachi, jumped in, and i went through the creative menu to check out some of the mods, and i went to MC Heli's section and Theres no tanks in the tank menu, no  planes in the planes menu, and no helis in the heli menu. I really need help.
       
      I put a picture below to help you guys figure it out
      -Please help, Ender

    • By algaeninja
      I got this when trying to restart blightfall after the power went out. And yes I did un and reinstall and turn it back off and on again  "C:\Users\{myinfo}\AppData\Roaming\.techinc\modpacks\blightfall\mods\1.7.10-1.0.1.10.jar
      it would get about 1/3 of the way through install then stop.
      I saved my major save as I did not want to loose it.
       
      {myinfo} is my redacted username
    • By LordSteffen
      Why is this happening?
      I'v tried to change the dedicated ram from 7gb to 500 mb and everything inbetween.
      When I try to play the game firrst takes a while to not be frozen, then it goes to like 50-60 fps, and then boom. 0 fps and f3 shows this. I'm currently at a loss, no clue why this is happeneing.