• Similar Content

    • By MysticzHDD
      Please help me. I've been stuck on this for days, posting in different websites, and nobody has been able to help me. When i click "install" on any modpack, the process is fine, but when i click play, it installs the "minecraft assets" Slows down at the end of the loading bar, and closes and re-opens within the blink of an eye.
        Everything i've tried :
        Get 64x Java Re-install modpack Re-install Technic Launcher (completely) Updated Graphics card drivers Re-started PC Allocating more RAM to Technic Launcher
       
      My crash log is the ".txt" file i included at the bottom, Don't worry, no viruses lol.
      WARNING : It's a super large crash log. Just sayin'.


       
      PLEASE HELP ME. THIS IS DRIVING ME MENTAL.
        -MysticzHDD <3
       
      Technic Crash Log 7 19 2018.txt
    • By ThatSourMelon
      Is this a bug? I don't know... feel free to move the forum. But I created a mudpack. I put it in drobox and I made it on the Technic Platform. When I search it on the technic launcher I install it, and click play. When Minecraft opens its just vanilla. It does not have a mods option, so its not running forge or something... I have a mods folder, I included modpack.jar, But I have done it a few times (a lot) and it still runs as vanilla. The Mod Pack is called Vanilla Revised and I just put a bunch of client mods in there for stuff. Here is the link to the dropbox: https://www.dropbox.com/s/afx5v05b7ymiahv/Vanilla Revised.zip?dl=1  Can someone look at it for me please and tell me what is wrong? Thx.
    • By Zyecro
      Ok so technic launcher won't run minecraft at all when i put more than one gb
      it just reloads the modpack screen And also i have 3gb available but im doing 2 or 1.5 GB and its doing the same thing
    • By Mochie
      Hello. I have a problem...
      I can't launch any modpacks I install from the technic launcher. I get a crash log with some different messages. I tried looking for help on here and other posts and the internet but unfortunately there is nothing I found that has helped with this.
      Note: I found that it could be that I have an old integrated video card and cpu (i3-2350m Intel Integrated 3000) that is interfering with Windows 10 or isn't compatible with this version of windows/does not have any current windows 10 drivers. I can't downgrade to windows 7 or 8 and can't find any drivers for windows 10 so that is out of the question. I would like to try and resolve this. Down below is the log and the error I get when starting any modpack. I do have the newest Java, I have tried to reinstall both launcher and modpack and Java. No luck. Please help! I found that "Pixel format not accelerated" is the main issue. Thank you!
      ---- Minecraft Crash Report ----
      WARNING: coremods are present:
      Contact their authors BEFORE contacting forge
      // Quite honestly, I wouldn't worry myself about that.
      Time: 3/31/18 6:17 PM
      Description: Initializing game
      org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated
          at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
          at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
          at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:247)
          at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739)
          at net.minecraft.client.Minecraft.func_175609_am(Minecraft.java:644)
          at net.minecraft.client.Minecraft.func_71384_a(Minecraft.java:457)
          at net.minecraft.client.Minecraft.func_99999_d(Minecraft.java:377)
          at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:123)
          at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
          at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
          at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
          at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
          at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:135)
          at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:28)

      A detailed walkthrough of the error, its code path and all known details is as follows:
      ---------------------------------------------------------------------------------------
      -- Head --
      Thread: Client thread
      Stacktrace:
          at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
          at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
          at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:247)
          at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739)
          at net.minecraft.client.Minecraft.func_175609_am(Minecraft.java:644)
          at net.minecraft.client.Minecraft.func_71384_a(Minecraft.java:457)
      -- Initialization --
      Details:
      Stacktrace:
          at net.minecraft.client.Minecraft.func_99999_d(Minecraft.java:377)
          at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:123)
          at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
          at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
          at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
          at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
          at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:135)
          at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:28)
      -- System Details --
      Details:
          Minecraft Version: 1.12.2
          Operating System: Windows 10 (amd64) version 10.0
          Java Version: 1.8.0_161, Oracle Corporation
          Java VM Version: Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (mixed mode), Oracle Corporation
          Memory: 1505827040 bytes (1436 MB) / 2058354688 bytes (1963 MB) up to 2058354688 bytes (1963 MB)
          JVM Flags: 3 total; -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump -Xms2048m -Xmx2048m
          IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0
          FML: 
          Loaded coremods (and transformers): 
          Launched Version: 1.12.2-forge1.12.2-14.23.2.2611
          LWJGL: 2.9.4
          OpenGL: ~~ERROR~~ RuntimeException: No OpenGL context found in the current thread.
          GL Caps: 
          Using VBOs: Yes
          Is Modded: Definitely; Client brand changed to 'fml,forge'
          Type: Client (map_client.txt)
          Resource Packs: 
          Current Language: ~~ERROR~~ NullPointerException: null
          Profiler Position: N/A (disabled)
          CPU: <unknown>
          OptiFine Version: OptiFine_1.12.2_HD_U_C8_pre
          Render Distance Chunks: 8
          Mipmaps: 4
          Anisotropic Filtering: 1
          Antialiasing: 0
          Multitexture: false
          Shaders: null
          OpenGlVersion: null
          OpenGlRenderer: null
          OpenGlVendor: null
          CpuCount: 4
      If more info is needed please let me know!
       
    • By DeadlySlxys
      Hello. I recently downloaded Technic Launcher and Installed a Modpack called Pixelspark. After the Loading was done I Pressed Play. it loaded for a few seconds, the Launcher disappeared and after like 1-2 Minutes it just Kicked me back to the Launcher on the same page I was on before I clicked Play. please someone help me fix this.
       
      Edit: It still doesn't work, but now whenever I load it up and try to launch my MC, the launcher doesn't disappear but it seems to refresh itself. Still though, The Mod I loaded up, Pixelspark, still wont show Up. please help