• 0
Lethal Flamingo

None of the modpacks will actually launch when I select play

Question

I am currently having a similar issue that many others are also having where none of the pre-loaded modpacks will load or any that I manually install. I do not know why. My PC can only run 32-bit Java, It only has 1.5GB of RAM that is not used by the PC. Tbh in general I have an incredibly bad laptop but if anyone can help that would be much appreciated. Previously on Windows 7 it worked perfectly, but once it randomly started to download Windows 10 it has never worked since.

Thanks in advance,

I have attached the logs as well.

techniclauncher_2017-07-15.log

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

  • 0
8 hours ago, Lethal Flamingo said:

I am currently having a similar issue that many others are also having where none of the pre-loaded modpacks will load or any that I manually install. I do not know why. My PC can only run 32-bit Java, It only has 1.5GB of RAM that is not used by the PC. Tbh in general I have an incredibly bad laptop but if anyone can help that would be much appreciated. Previously on Windows 7 it worked perfectly, but once it randomly started to download Windows 10 it has never worked since.

Thanks in advance,

I have attached the logs as well.

techniclauncher_2017-07-15.log

I can't seem to view the file. Could you please add a pastebin link?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now