WDBForums

Problems with the Technic Platform Launcher

2 posts in this topic

Posted (edited)

Here's my dilemma in a nutshell:

I just downloaded the Technic Platform. But when I try to log in with my minecraft details, it gives me this error message: Auth Error: Invalid Credentials. Invalid Username or Password. Which is unbelievable since I did, in fact, input all my data correctly, from my Username to my password. I have my Username and Password written down in a journal, and copied it verbatim. And if you think I have my num lock on, well, hahah, it's not. So what do I do? What did I do? 

WTFISTHISSHITTYASSPROGRAMICANTEVENFUUUUCK.PNG

Edited by WDBForums

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Similar Content

    • By Mr.Redstone
      Whenever I load up my modpack everything seems fine EXCEPT when i load up the game it says at the bottom left corner: Minecraft 1.11.2/${version_type} and doesn't load ANY of my 32 mods Please Help!! (I attached the latest log for the modpack.)
      latest.log 
      -- Modpack log
      https://www.dropbox.com/s/mgvty11i2zuo36z/Launcher Log.zip?dl=0 e
      -- Launcher Log
      https://www.dropbox.com/s/yn4c8s0k94r1yfn/2017-07-24.png?dl=0
      -- Screenshot of Problem
    • By FavianReaper
      I have been trying to download a mod pack but everythime it opens minecraft and starts downloading it crashed.
      Pic of error - https://gyazo.com/1065454fbd49675cac35042b91f231b0
      crash report - https://pastebin.com/zAV4DgEb
    • By TheRaafz
      I try to open Tekkit Legends, but when I press the Play button, the launcher closes, and it tries to iniciate the modpack, but then it throws me back to the launcher without opening the modpack.
      I've tried to download again all the technic stuff, but the problem still occurring.
      logs : http://paste.ubuntu.com/25122779/
      Thanks for the help.
    • By Tikkkz
      So I've been playing Tekkit for a few days, got some Thermal Expansion going, including conduits, magmatic dynamos, pulverizers, redstone furnaces and hardened energy cells and now when I open my world it CRASHES instantly. I have tried several times and the same things happen. I tried moving to game files to a new world but that crashes too. I would really appreciate a solve for this and I have linked the CRASH REPORT FILE below...
      Thanks
       
      crash-2017-07-18_14.21.40-server.txt
    • By amar97
      Hi everyone,
      I've been trying to build a quantum portal (not a teleporter, the teleporter is the one with the four towers topped with glass), and i can't seem to cool my quantum computer block properly. I had a teleporter already that DID function, but I checked on it after I tried to build the teleporter and I found that THAT computer was insufficiently cooled as well. I suspect this has something to do with the Chisel mod, which I installed after I built the teleporter, but I cannot be sure. The reason I say this is because Chisel alters the ice block in that it adds many different variants of it. Does anyone know if this could be the problem? Are there any other ways of cooling a quantum computer block that could bypass the ice method? Is there a config file i can alter to fix this? Any help is appreciated.