austin1225

Issues On My Server Id Like Help With

3 posts in this topic

Hello Thanks for anyone attempting to help me out on this issue that is oddly happening.

The issue is when I or others enter some biome or something we oddly crash for no apparent issue.

If anyone knows the resolve of this issue this would be great. I would like to find it and remove it or fix it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
18 hours ago, austin1225 said:

Hello Thanks for anyone attempting to help me out on this issue that is oddly happening.

The issue is when I or others enter some biome or something we oddly crash for no apparent issue.

If anyone knows the resolve of this issue this would be great. I would like to find it and remove it or fix it.

So I'm going out on a limb here (because your description is very informative), and say that you re-enabled village generation.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Relocated.  OP, please provide much more information, particularly in the form of logs from server and/or client.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Similar Content

    • By DragonGodOfDeath
      Ok So i hopped on here to see if anyone can give me some insight, I've been trying to fix this issue for two days for my little bother to no avail. So whenever he starts a modpack (or the vanilla minecraft launcher) it loads up but when the game is supposed to open it just closes technic (or mojangs launcher) and restarts it, ill include the log file it is not a ram issue cause i have 7 GIGS ALLOCATED. Please help thank you.
      techniclauncher_2018-07-10.log
    • By drinkmybritishtears
      I'm not sure if this is under the right topic, but-
      Ever since I updated my laptop, the Minecraft Diaries mod-pack crashes after 2/7 (Phase 1), before that it was fine and ran well. I've tried re-installing the pack and the technic launcher itself, nothing new has happened and I'm not sure what to do.
      (I'm not sure if it counts as a custom seen as i myself didn't make it, but I think it's fan-based)
      ((MOD-PACK -- https://www.technicpack.net/modpack/tribute-to-aphmau.722351/about ))
       
    • By BladefuryDev
      The Technic Launcher seems to crash every time I try to access the "Modpack Options".  Here is the error log the launcher generates after closing itself.
      Crash Log - Pastebin
      GIF of the problem
    • By DJayCubbz
      So essentially my launcher loads up the mod packs like its going to play and then immediately crashes and reopens launcher. This seems to be a common occurrence for users with certain updates of java and/or drivers that aren't updated. I double and triple-checked that my drivers are updated and java is as well. My graphics card is an AMD Radeon RX 580. I haven't been able to play since getting this pc. I have attached all the crash logs created since installing the launcher.
      This is the most recent crash report:
       
      ---- Minecraft Crash Report ----
      // Ooh. Shiny. Time: 4/8/18 11:12 PM
      Description: Initializing game org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated
       at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
       at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
       at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:244)
       at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306)
       at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848)
       at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757)
       at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739)
       at net.minecraft.client.Minecraft.func_71384_a(Minecraft.java:449)
       at net.minecraft.client.Minecraft.func_99999_d(Minecraft.java:808)
       at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:101)
       at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
       at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
       at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
       at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
       at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:131)
       at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:27)
      A detailed walkthrough of the error, its code path and all known details is as follows:
      --------------------------------------------------------------------------------------- -- Head --
      Stacktrace:
       at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
       at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
       at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:244)
       at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306)
       at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848)
       at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757)
       at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739)
       at net.minecraft.client.Minecraft.func_71384_a(Minecraft.java:449) -- Initialization --
      Details:
      Stacktrace:
       at net.minecraft.client.Minecraft.func_99999_d(Minecraft.java:808)
       at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:101)
       at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
       at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
       at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
       at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
       at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:131)
       at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:27) -- System Details --
      Details:
       Minecraft Version: 1.6.4
       Operating System: Windows 10 (amd64) version 10.0
       Java Version: 1.8.0_161, Oracle Corporation
       Java VM Version: Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (mixed mode), Oracle Corporation
       Memory: 6329469656 bytes (6036 MB) / 6442450944 bytes (6144 MB) up to 6442450944 bytes (6144 MB)
       JVM Flags: 5 total; -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump -Xms6144m -Xmx6144m -XX:+UseG1GC -XX:MaxGCPauseMillis=4
       AABB Pool Size: 0 (0 bytes; 0 MB) allocated, 0 (0 bytes; 0 MB) used
       Suspicious classes: FML and Forge are installed
       IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0
       FML:
       Launched Version: 1.6.4-Forge9.11.1.965
       LWJGL: 2.9.0
       OpenGL: ~~ERROR~~ RuntimeException: No OpenGL context found in the current thread.
       Is Modded: Definitely; Client brand changed to 'fml,forge'
       Type: Client (map_client.txt)
       Resource Pack: Default
       Current Language: ~~ERROR~~ NullPointerException: null
       Profiler Position: N/A (disabled)
       Vec3 Pool Size: ~~ERROR~~ NullPointerException: null . 
      crash-2018-04-08_20.47.24-client.txt
      crash-2018-04-08_20.48.15-client.txt
      crash-2018-04-08_21.22.23-client.txt
      crash-2018-04-08_21.26.52-client.txt
      crash-2018-04-08_22.34.21-client.txt
      crash-2018-04-08_22.42.59-client.txt
      crash-2018-04-08_22.59.26-client.txt
      crash-2018-04-08_23.01.11-client.txt
      crash-2018-04-08_23.12.13-client.txt
    • By Thumb
      Hi,
      I've been playing tekkit lite for quite a long time now with no issues, but as of yesterday every time I press play on the Technic Launcher, it gets to the Mojang loading screen and then freezes/crashes.
      I don't know if it helps but I've also attached the crash report, it makes no sense to me but hopefully it'll help.
      Help!
      crash-2018-04-09_15.14.34-client.txt
      never mind made a save of the world then uninstalled tekkit lite and then reinstalled it. moved my world over and it worked fine