Update Not Working Correctly

2 posts in this topic

3 hours ago, Bottle_Of_Soap said:

I tried updating my modpack with this: and instead of installing it normally, the numbers went down. I couldnt find much else about this issue in the files either.

Funny you got all kinda "copy" mods in there.

Also, why you got Tropicraft in your mods folder twice? That's 40 MB I downloaded for nothing.

Share this post

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Similar Content

    • By Coro0_0
      Every time I try to open the mod pack, it would show the bar on the bottom loading, then the launcher would dissappear like the game was starting, but then the launcher would appear again like nothing happened. Please help! I dont know how to fix this problem.
      Heres the log:
    • By Jetstream0901
      Right so I have absolutely no clue where to write or even ask about this because I believe this is a firewall or very 'light' connection issue that I must be so blatantly missing.
      For the past 9 hours, I have been frantically trying to set up a Technic modpack server (Minecraft version 1.7.10 - Based on a modpack called "The New Tekkit Classic") but haven't been able to have it work via my external IP address. Despite the fact everything is port forwarded correctly, port checking tools displaying the fact the port 25565 is actually open and having already disabled my windows firewall multiple times as well as adding rules for the ports, Java and any other things that could be restricting it from working. The port isn't blocked by my ISP so I have no clue what is going on. I can connect to the server via my local network IP and localhost, just not my external IP. I even went as far as to check whether the server connection was actually sending packets to my router, which in fact it is, but it is always displaying "Can't connect to server" on the multiplayer page of Minecraft. Whenever I try to join, I get this error: " Connection timed out: no further information:" and after researching it, have found literally nothing of use. 
      Some of the other things that might be helpful:
      - My internet service provider is Telstra Australia
      - My WiFi router is a MikroTik RB951Ui-2HnD
      - I am running Windows 10 Pro 64bit with the latest version of Java's runtime environment 
      I am also 110% sure my IP addresses displayed are correct.
      I am at a serious loss right now. Please help...
      Kind regards. 
    • By Stariomario96
      Whenever I try to load any modpack on Technic, including packs with just forge, it just crashes on startup no matter what. Most modpacks work outside of Technic, but none work in it. What happens is that I hit start, it loads all the way, then returns to the launcher with no errors in console or loading the start screen.
    • By Rockentoon
      Before I begin I must say that I am not the person in charge of updating our servers modpack, but I am looking for help to relay the solution!
      I am an admin on a Pixelmon server which recently has switched to the newly released Pixelmon Reforged.  Since updating the pack to accommodate, our users have experienced the common issue of the assets loading, Minecraft not starting, then being taken back to technic immediately.  Any help would be greatly appreciated!  
    • By blitz1233
      [B#353] 2017/12/26 17:49:16 [INFO] Console Mode Activated
      [B#353] 2017/12/26 17:49:24 [INFO] Expected MD5: 94a9d4cbcb9ceaa25000fa303fa81acc Calculated MD5: 94a9d4cbcb9ceaa25000fa303fa81acc
      [B#353] 2017/12/26 17:49:25 [INFO] Expected MD5: b62087eb4b11746987c800c0512890ef Calculated MD5: b62087eb4b11746987c800c0512890ef
      [B#353] 2017/12/26 17:49:25 [INFO] Expected MD5: EBF34784444ABCB976F77C9E23692057 Calculated MD5: ebf34784444abcb976f77c9e23692057
      [B#353] 2017/12/26 17:49:25 [INFO] OS: windows 10
      [B#353] 2017/12/26 17:49:25 [INFO] Identified as windows

      Mod Edit: Don't post walls of text directly into the forums.  It's not nice.
      here are the logs