• 0
Kriplina

Modpack I made wont start and launcher reopens

Question

I really didnt want to result into asking stuff like this, but a modpack that was working while manually installed wont start on technic launcher. Is there someone who could please tell me where I went wrong since I am doing this for the first time?

TL link: http://api.technicpack.net/modpack/test141

Dropbox link: https://www.dropbox.com/s/9smn0v5hjla2fv4/modpack.zip?dl=0

 

Tahnks for any help

Edited by Kriplina

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 answers to this question

  • 0
16 hours ago, Torezu said:

Change the Dropbox link to have a 1 on the end.

Sorry, you misunderstood. I edited the link in the technic launcher, so that is not the problem, I just posted the unedited link here so the download would be easier here.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
20 hours ago, Kriplina said:

Sorry, you misunderstood. I edited the link in the technic launcher, so that is not the problem, I just posted the unedited link here so the download would be easier here.

Your two issues are the amount of mods you downloaded from crap rehost sites, and the fact that you named the forge jar in bin "modpack.jar" while it should be "modpack".

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

It should really be "modpack.jar" but this specific user has file extensions hidden (why?) so by naming it "modpack.jar" in file explorer they really named it "modpack.jar.jar"

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0

Thanks for all the help, we figured it out in the end, but this helped a lot too. :3 Have a nice day.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Similar Content

    • By manhunter2002
      I've created my own modpack and followed the instructions, but whenever I open it in technic it loads as vanilla minecraft. Please help, I've seen other people with simply renaming their modpack.jar file, but thats not my case.
       
      here is my modpack URL: https://dl.dropboxusercontent.com/s/duriqx3ju388ghx/Homemade Modpack.zip?dl=1
      Please help me!
    • By Laundrupp23
      I can't get in to my game because when I'm trying to open my world I see my hot bar and then the game crashes. It crashed the first time when I went on my Archimedes ship mod ship and it was attached to a bridge that was attached to the land. Here's the crash report: 
      java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: -1 at java.util.ArrayList.fastRemove(-1) at java.util.ArrayList.remove(-1) at net.minecraft.server.management.PlayerInstance.func_73252_b(PlayerInstance.java:70) at net.minecraft.server.management.PlayerManager.func_72695_c(SourceFile:302) at net.minecraft.server.management.ServerConfigurationManager.func_72367_e(ServerConfigurationManager.java:301) at net.minecraft.network.NetServerHandler.func_72515_a(NetServerHandler.java:626) at net.minecraft.network.MemoryConnection.func_74428_b(MemoryConnection.java:99) at net.minecraft.network.NetServerHandler.func_72570_d(NetServerHandler.java:141) at net.minecraft.network.NetworkListenThread.func_71747_b(NetworkListenThread.java:54) at net.minecraft.server.integrated.IntegratedServerListenThread.func_71747_b(IntegratedServerListenThread.java:109) at net.minecraft.server.MinecraftServer.func_71190_q(MinecraftServer.java:691) at net.minecraft.server.MinecraftServer.func_71217_p(MinecraftServer.java:587) at net.minecraft.server.integrated.IntegratedServer.func_71217_p(IntegratedServer.java:129) at net.minecraft.server.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:484) at net.minecraft.server.ThreadMinecraftServer.run(SourceFile:583)
    • By manikminer123
      Hai so I have a modpack which is buggy, It has an issue with NEI where if  I try to get a recipe the game crashes. This is because the NEI has issues with my RotaryCraft, ElectryCraft and DragonAPI (Reika Mods) versions. I update the three mods and my modpack no longer loads.
      NEI Crash report for recipe's:   https://pastebin.com/NTfuPzvz
      Crash log for the launcher with updated RC,EC and DAPI:   https://pastebin.com/8CTM3Nkz
    • By Sproty
      Hi! I have a mac computer and whenever I try to load a mod pack (Pixelmon) on the technic launcher, everything loads perfectly fine until it gets to OS X natives, where it stops and doesn't load at all. I'm terrible with computers so if anyone can help me and explain it in a very simple manner, I would really appreciate it! I've tried deleting and reinstalling the modpack as well as the launcher but nothing I do seems to work.
    • By Heimdall_
      I am trying to download the 1.7.10 pack from the Technic Launcher and I keep receiving the following message: Error unzipping a file for the following pack: The 1.7.10 Pack Attempting to extract file the-1710-pack-0.9.7.zip, but it did not exist. Please consult the mudpack author. I checked the mod pack's website and it is currently telling me that no connection to database could be established I was wondering if this is why I am not able to download it and if it is not the issue what is and how would I fix it