Wurb

Constant Crashes (Help me please)

2 posts in this topic

Logs:

---- Minecraft Crash Report ----

WARNING: coremods are present:
  IvToolkit (IvToolkit-1.2.8.jar)
  CXLibraryCore (cxlibrary-1.10.2-1.2.2.jar)
  PlayerAPIPlugin (PlayerAPI-1.10.2-1.1.jar)
  NEICorePlugin (NotEnoughItems-1.10.2-2.1.3.220-universal.jar)
  LoadingPlugin (ResourceLoader-MC1.9.4-1.5.1.jar)
  CCLCorePlugin (CodeChickenLib-1.10.2-2.5.9.267-universal.jar)
  FMLPlugin (InventoryTweaks-1.61-58.jar)
  CTMCorePlugin (CTM-MC1.10.2-0.1.0.10.jar)
Contact their authors BEFORE contacting forge

// Hi. I'm Minecraft, and I'm a crashaholic.

Time: 9/11/17 5:01 PM
Description: Initializing game

org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated
    at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
    at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
    at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:247)
    at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306)
    at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848)
    at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757)
    at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739)
    at net.minecraft.client.Minecraft.func_175609_am(Minecraft.java:593)
    at net.minecraft.client.Minecraft.func_71384_a(Minecraft.java:430)
    at net.minecraft.client.Minecraft.func_99999_d(Minecraft.java:351)
    at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:124)
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
    at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
    at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:135)
    at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:28)


A detailed walkthrough of the error, its code path and all known details is as follows:
---------------------------------------------------------------------------------------

-- Head --
Thread: Client thread
Stacktrace:
    at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
    at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
    at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:247)
    at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306)
    at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848)
    at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757)
    at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739)
    at net.minecraft.client.Minecraft.func_175609_am(Minecraft.java:593)
    at net.minecraft.client.Minecraft.func_71384_a(Minecraft.java:430)

-- Initialization --
Details:
Stacktrace:
    at net.minecraft.client.Minecraft.func_99999_d(Minecraft.java:351)
    at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:124)
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
    at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
    at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
    at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
    at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:135)
    at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:28)

-- System Details --
Details:
    Minecraft Version: 1.10.2
    Operating System: Windows 10 (amd64) version 10.0
    Java Version: 1.8.0_144, Oracle Corporation
    Java VM Version: Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (mixed mode), Oracle Corporation
    Memory: 8289664968 bytes (7905 MB) / 8589934592 bytes (8192 MB) up to 8589934592 bytes (8192 MB)
    JVM Flags: 5 total; -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump -Xms8192m -Xmx8192m -XX:+UseG1GC -XX:MaxGCPauseMillis=4
    IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0
    FML: 
    Loaded coremods (and transformers): 
IvToolkit (IvToolkit-1.2.8.jar)
  
CXLibraryCore (cxlibrary-1.10.2-1.2.2.jar)
  cubex2.cxlibrary.CoreModTransformer
PlayerAPIPlugin (PlayerAPI-1.10.2-1.1.jar)
  api.player.forge.PlayerAPITransformer
NEICorePlugin (NotEnoughItems-1.10.2-2.1.3.220-universal.jar)
  codechicken.nei.asm.NEITransformer
LoadingPlugin (ResourceLoader-MC1.9.4-1.5.1.jar)
  lumien.resourceloader.asm.ClassTransformer
CCLCorePlugin (CodeChickenLib-1.10.2-2.5.9.267-universal.jar)
  codechicken.lib.asm.ClassHeirachyManager
  codechicken.lib.asm.CCL_ASMTransformer
FMLPlugin (InventoryTweaks-1.61-58.jar)
  invtweaks.forge.asm.ContainerTransformer
CTMCorePlugin (CTM-MC1.10.2-0.1.0.10.jar)
  team.chisel.ctm.client.asm.CTMTransformer
    Launched Version: 1.10.2-forge1.10.2-12.18.3.2185
    LWJGL: 2.9.4
    OpenGL: ~~ERROR~~ RuntimeException: No OpenGL context found in the current thread.
    GL Caps: 
    Using VBOs: No
    Is Modded: Definitely; Client brand changed to 'fml,forge'
    Type: Client (map_client.txt)
    Resource Packs: 
    Current Language: ~~ERROR~~ NullPointerException: null
    Profiler Position: N/A (disabled)
    CPU: <unknown>
    OptiFine Version: OptiFine_1.10.2_HD_U_E3
    Render Distance Chunks: 6
    Mipmaps: 4
    Anisotropic Filtering: 1
    Antialiasing: 0
    Multitexture: false
    Shaders: null
    OpenGlVersion: null
    OpenGlRenderer: null
    OpenGlVendor: null
    CpuCount: 12

 

Working one day, not the next. Any pack I try to start will not. The Launcher will disappear and pop back up

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Similar Content

    • By manhunter2002
      I've created my own modpack and followed the instructions, but whenever I open it in technic it loads as vanilla minecraft. Please help, I've seen other people with simply renaming their modpack.jar file, but thats not my case.
       
      here is my modpack URL: https://dl.dropboxusercontent.com/s/duriqx3ju388ghx/Homemade Modpack.zip?dl=1
      Please help me!
    • By Laundrupp23
      I can't get in to my game because when I'm trying to open my world I see my hot bar and then the game crashes. It crashed the first time when I went on my Archimedes ship mod ship and it was attached to a bridge that was attached to the land. Here's the crash report: 
      java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: -1 at java.util.ArrayList.fastRemove(-1) at java.util.ArrayList.remove(-1) at net.minecraft.server.management.PlayerInstance.func_73252_b(PlayerInstance.java:70) at net.minecraft.server.management.PlayerManager.func_72695_c(SourceFile:302) at net.minecraft.server.management.ServerConfigurationManager.func_72367_e(ServerConfigurationManager.java:301) at net.minecraft.network.NetServerHandler.func_72515_a(NetServerHandler.java:626) at net.minecraft.network.MemoryConnection.func_74428_b(MemoryConnection.java:99) at net.minecraft.network.NetServerHandler.func_72570_d(NetServerHandler.java:141) at net.minecraft.network.NetworkListenThread.func_71747_b(NetworkListenThread.java:54) at net.minecraft.server.integrated.IntegratedServerListenThread.func_71747_b(IntegratedServerListenThread.java:109) at net.minecraft.server.MinecraftServer.func_71190_q(MinecraftServer.java:691) at net.minecraft.server.MinecraftServer.func_71217_p(MinecraftServer.java:587) at net.minecraft.server.integrated.IntegratedServer.func_71217_p(IntegratedServer.java:129) at net.minecraft.server.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:484) at net.minecraft.server.ThreadMinecraftServer.run(SourceFile:583)
    • By manikminer123
      Hai so I have a modpack which is buggy, It has an issue with NEI where if  I try to get a recipe the game crashes. This is because the NEI has issues with my RotaryCraft, ElectryCraft and DragonAPI (Reika Mods) versions. I update the three mods and my modpack no longer loads.
      NEI Crash report for recipe's:   https://pastebin.com/NTfuPzvz
      Crash log for the launcher with updated RC,EC and DAPI:   https://pastebin.com/8CTM3Nkz
    • By Sproty
      Hi! I have a mac computer and whenever I try to load a mod pack (Pixelmon) on the technic launcher, everything loads perfectly fine until it gets to OS X natives, where it stops and doesn't load at all. I'm terrible with computers so if anyone can help me and explain it in a very simple manner, I would really appreciate it! I've tried deleting and reinstalling the modpack as well as the launcher but nothing I do seems to work.