• 0
_Strangers_

(SOLVED) My custom modpack always crashes

Question

Hi !

I created a custom modpack with minecraft/forge 1.7.10. But, I can't get this to work. Always crashing. I can't understand ANYTHING in the crash log.

Here is the modpack folder : https://drive.google.com/open?id=0B7u5sFbi9Fb4SEotZG13cEYtbjA (Crash logs are inside)

Please help me, minecraft vanilla is boring -_-.

Thanks a lot !

(N.B : sorry for my bad english, i'm french)

 

Edited by _Strangers_

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Similar Content

    • By MrJewsbury
      Want to try out a new Minecraft Modpack? Britcraft is for you!
      A server with its own custom modpack, perfect for a group of Youtubers looking for a server.


      To join the server you will need the Official Britcraft 1.7.10 modpack, this can be downloaded via the technic launcher.

      Its mods include;
      Tinkers Construct
      Immersive Engineering
      Big Reactors
      Ars Magica 2
      Thaumcraft + Addons
      Hats
      Growthcraft
      and more!
      Rules:
      No Griefing, Stealing or Abuse of Players
       
       
      Server IP:  http://www.kittenwar.com/
      Server Up 24/7
       
    • By peterbdude
      Hi so i dont know if this is the right place for this but,
      i made a custom mod pack which is a mix between tekkit and hexxit (never made a mod pack before), and it loads them in phase 1/7 saying "constructing mods" in the mojang screen but as soon as it goes to 2/7 it says "initializing mods phase 1" and crashes with no error message. The modpack is named "NRHS Mod pack" in minecraft version 1.7.10, Idk what to do from here so if someone could figure out why it keeps crashing and comment why i would be soooooo grateful. 
      Mods:
      https://docs.google.com/document/d/1sErCVa1CrChjL7RLfqG73PlQHTmZGaarGqmJZbpP244/view
    • By Thomasmr11
      Hi folks,
      I set up a tekkit legends server and, long story short, when I run the .bat file to launch it, it gets some way through the launch and then just crashes. Below is a copy of the crash report:
       
      http://paste.ubuntu.com/25527703/
       
      So if anyone is able to decipher that and explain whats going on, I would greatly appreciate it.
      Thanks, Tom
       
    • By Wurb
      Logs:
      ---- Minecraft Crash Report ----
      WARNING: coremods are present:
        IvToolkit (IvToolkit-1.2.8.jar)
        CXLibraryCore (cxlibrary-1.10.2-1.2.2.jar)
        PlayerAPIPlugin (PlayerAPI-1.10.2-1.1.jar)
        NEICorePlugin (NotEnoughItems-1.10.2-2.1.3.220-universal.jar)
        LoadingPlugin (ResourceLoader-MC1.9.4-1.5.1.jar)
        CCLCorePlugin (CodeChickenLib-1.10.2-2.5.9.267-universal.jar)
        FMLPlugin (InventoryTweaks-1.61-58.jar)
        CTMCorePlugin (CTM-MC1.10.2-0.1.0.10.jar)
      Contact their authors BEFORE contacting forge
      // Hi. I'm Minecraft, and I'm a crashaholic.
      Time: 9/11/17 5:01 PM
      Description: Initializing game
      org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated
          at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
          at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
          at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:247)
          at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739)
          at net.minecraft.client.Minecraft.func_175609_am(Minecraft.java:593)
          at net.minecraft.client.Minecraft.func_71384_a(Minecraft.java:430)
          at net.minecraft.client.Minecraft.func_99999_d(Minecraft.java:351)
          at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:124)
          at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
          at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
          at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
          at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
          at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:135)
          at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:28)

      A detailed walkthrough of the error, its code path and all known details is as follows:
      ---------------------------------------------------------------------------------------
      -- Head --
      Thread: Client thread
      Stacktrace:
          at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
          at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
          at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:247)
          at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739)
          at net.minecraft.client.Minecraft.func_175609_am(Minecraft.java:593)
          at net.minecraft.client.Minecraft.func_71384_a(Minecraft.java:430)
      -- Initialization --
      Details:
      Stacktrace:
          at net.minecraft.client.Minecraft.func_99999_d(Minecraft.java:351)
          at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:124)
          at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
          at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
          at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
          at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
          at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:135)
          at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:28)
      -- System Details --
      Details:
          Minecraft Version: 1.10.2
          Operating System: Windows 10 (amd64) version 10.0
          Java Version: 1.8.0_144, Oracle Corporation
          Java VM Version: Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (mixed mode), Oracle Corporation
          Memory: 8289664968 bytes (7905 MB) / 8589934592 bytes (8192 MB) up to 8589934592 bytes (8192 MB)
          JVM Flags: 5 total; -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump -Xms8192m -Xmx8192m -XX:+UseG1GC -XX:MaxGCPauseMillis=4
          IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0
          FML: 
          Loaded coremods (and transformers): 
      IvToolkit (IvToolkit-1.2.8.jar)
        
      CXLibraryCore (cxlibrary-1.10.2-1.2.2.jar)
        cubex2.cxlibrary.CoreModTransformer
      PlayerAPIPlugin (PlayerAPI-1.10.2-1.1.jar)
        api.player.forge.PlayerAPITransformer
      NEICorePlugin (NotEnoughItems-1.10.2-2.1.3.220-universal.jar)
        codechicken.nei.asm.NEITransformer
      LoadingPlugin (ResourceLoader-MC1.9.4-1.5.1.jar)
        lumien.resourceloader.asm.ClassTransformer
      CCLCorePlugin (CodeChickenLib-1.10.2-2.5.9.267-universal.jar)
        codechicken.lib.asm.ClassHeirachyManager
        codechicken.lib.asm.CCL_ASMTransformer
      FMLPlugin (InventoryTweaks-1.61-58.jar)
        invtweaks.forge.asm.ContainerTransformer
      CTMCorePlugin (CTM-MC1.10.2-0.1.0.10.jar)
        team.chisel.ctm.client.asm.CTMTransformer
          Launched Version: 1.10.2-forge1.10.2-12.18.3.2185
          LWJGL: 2.9.4
          OpenGL: ~~ERROR~~ RuntimeException: No OpenGL context found in the current thread.
          GL Caps: 
          Using VBOs: No
          Is Modded: Definitely; Client brand changed to 'fml,forge'
          Type: Client (map_client.txt)
          Resource Packs: 
          Current Language: ~~ERROR~~ NullPointerException: null
          Profiler Position: N/A (disabled)
          CPU: <unknown>
          OptiFine Version: OptiFine_1.10.2_HD_U_E3
          Render Distance Chunks: 6
          Mipmaps: 4
          Anisotropic Filtering: 1
          Antialiasing: 0
          Multitexture: false
          Shaders: null
          OpenGlVersion: null
          OpenGlRenderer: null
          OpenGlVendor: null
          CpuCount: 12
       
      Working one day, not the next. Any pack I try to start will not. The Launcher will disappear and pop back up
       
    • By somguy90
      So a few days ago I did business as usual in a world I am fond of in Tekkit Legends, but when I closed the game for some reason my computer Blue Screened, with the sad face and all. 
      The next day, when I tried to re-open the same save, it loads it just fine, and boots me in the game, but before anything could load on-screen the game closes and I get sent back to the technic launcher. Basically, for a split-second I can see the minimap, and my reticle, but the rest is black.
      If I create a new world, it works just fine, and when I restart my computer it doesn't help. I fear after reading the logs down below I might have corrupted the save in some way by exiting the game mid-tick. Is there any way to salvage the save?
      Thanks in advance to anyone who answers