• 0
Laundrupp23

Attack of the B team crashing when opening my world

Question

I can't get in to my game because when I'm trying to open my world I see my hot bar and then the game crashes. It crashed the first time when I went on my Archimedes ship mod ship and it was attached to a bridge that was attached to the land. Here's the crash report: 

java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: -1

    at java.util.ArrayList.fastRemove(-1)
    at java.util.ArrayList.remove(-1)
    at net.minecraft.server.management.PlayerInstance.func_73252_b(PlayerInstance.java:70)
    at net.minecraft.server.management.PlayerManager.func_72695_c(SourceFile:302)
    at net.minecraft.server.management.ServerConfigurationManager.func_72367_e(ServerConfigurationManager.java:301)
    at net.minecraft.network.NetServerHandler.func_72515_a(NetServerHandler.java:626)
    at net.minecraft.network.MemoryConnection.func_74428_b(MemoryConnection.java:99)
    at net.minecraft.network.NetServerHandler.func_72570_d(NetServerHandler.java:141)
    at net.minecraft.network.NetworkListenThread.func_71747_b(NetworkListenThread.java:54)
    at net.minecraft.server.integrated.IntegratedServerListenThread.func_71747_b(IntegratedServerListenThread.java:109)
    at net.minecraft.server.MinecraftServer.func_71190_q(MinecraftServer.java:691)
    at net.minecraft.server.MinecraftServer.func_71217_p(MinecraftServer.java:587)
    at net.minecraft.server.integrated.IntegratedServer.func_71217_p(IntegratedServer.java:129)
    at net.minecraft.server.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:484)
    at net.minecraft.server.ThreadMinecraftServer.run(SourceFile:583)

Share this post


Link to post
Share on other sites

4 answers to this question

  • 1
2 hours ago, Laundrupp23 said:

I can't get in to my game because when I'm trying to open my world I see my hot bar and then the game crashes. It crashed the first time when I went on my Archimedes ship mod ship and it was attached to a bridge that was attached to the land. Here's the crash report: 

java.lang.ArrayIndexOutOfBoundsException: -1

    at java.util.ArrayList.fastRemove(-1)
    at java.util.ArrayList.remove(-1)
    at net.minecraft.server.management.PlayerInstance.func_73252_b(PlayerInstance.java:70)
    at net.minecraft.server.management.PlayerManager.func_72695_c(SourceFile:302)
    at net.minecraft.server.management.ServerConfigurationManager.func_72367_e(ServerConfigurationManager.java:301)
    at net.minecraft.network.NetServerHandler.func_72515_a(NetServerHandler.java:626)
    at net.minecraft.network.MemoryConnection.func_74428_b(MemoryConnection.java:99)
    at net.minecraft.network.NetServerHandler.func_72570_d(NetServerHandler.java:141)
    at net.minecraft.network.NetworkListenThread.func_71747_b(NetworkListenThread.java:54)
    at net.minecraft.server.integrated.IntegratedServerListenThread.func_71747_b(IntegratedServerListenThread.java:109)
    at net.minecraft.server.MinecraftServer.func_71190_q(MinecraftServer.java:691)
    at net.minecraft.server.MinecraftServer.func_71217_p(MinecraftServer.java:587)
    at net.minecraft.server.integrated.IntegratedServer.func_71217_p(IntegratedServer.java:129)
    at net.minecraft.server.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:484)
    at net.minecraft.server.ThreadMinecraftServer.run(SourceFile:583)

Were there any carpenterblocks included in that ship?

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
21 hours ago, JaariAtmc said:

Were there any carpenterblocks included in that ship?

Yes the ship was connected to a bridge made of carpenters blocks so it was kinda part of the ship.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
3 hours ago, Laundrupp23 said:

Yes the ship was connected to a bridge made of carpenters blocks so it was kinda part of the ship.

Hoo boy, that's going to be an issue. Easiest way to fix this should just be using NBTexploror on your player.dat file and then changing the coordinates.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
18 hours ago, JaariAtmc said:

Hoo boy, that's going to be an issue. Easiest way to fix this should just be using NBTexploror on your player.dat file and then changing the coordinates.

Thanks for the help! :downs:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Similar Content

    • By manhunter2002
      I've created my own modpack and followed the instructions, but whenever I open it in technic it loads as vanilla minecraft. Please help, I've seen other people with simply renaming their modpack.jar file, but thats not my case.
       
      here is my modpack URL: https://dl.dropboxusercontent.com/s/duriqx3ju388ghx/Homemade Modpack.zip?dl=1
      Please help me!
    • By Kappagei
      Dear Platform,
      Yesterday we started to play Minecraft again with the Technic Launcher. After 3 Hours of Playing Hexxit, we started to play another Modpack. But the Launcher lead me to a 64 bit Version of Java, so that I installed it. Now, after the start of every Modpack, I have massive Lags in the Minecraft Main-menu or it crashes at the "Mojang-Screen". I don`t know what happened. I have got the minimum requirements and a 64 Bit Windows System, but no Mod is starting with the right Java version.
      For Example, I found this in my Log and many other TEXTURE ERRORS. 

       
      [15:37:35] [Client thread/ERROR] [TEXTURE ERRORS]:       mod BuildCraft|Transport resources at C:\Users\AppData\Roaming\.technic\modpacks\tekkit-legends\mods\buildcraft-7.1.14.jar
      [B#353
       
    • By manikminer123
      Hai so I have a modpack which is buggy, It has an issue with NEI where if  I try to get a recipe the game crashes. This is because the NEI has issues with my RotaryCraft, ElectryCraft and DragonAPI (Reika Mods) versions. I update the three mods and my modpack no longer loads.
      NEI Crash report for recipe's:   https://pastebin.com/NTfuPzvz
      Crash log for the launcher with updated RC,EC and DAPI:   https://pastebin.com/8CTM3Nkz
    • By Sproty
      Hi! I have a mac computer and whenever I try to load a mod pack (Pixelmon) on the technic launcher, everything loads perfectly fine until it gets to OS X natives, where it stops and doesn't load at all. I'm terrible with computers so if anyone can help me and explain it in a very simple manner, I would really appreciate it! I've tried deleting and reinstalling the modpack as well as the launcher but nothing I do seems to work.
    • By Heimdall_
      I am trying to download the 1.7.10 pack from the Technic Launcher and I keep receiving the following message: Error unzipping a file for the following pack: The 1.7.10 Pack Attempting to extract file the-1710-pack-0.9.7.zip, but it did not exist. Please consult the mudpack author. I checked the mod pack's website and it is currently telling me that no connection to database could be established I was wondering if this is why I am not able to download it and if it is not the issue what is and how would I fix it