Sign in to follow this  
Followers 0
CaptainSmacker06

When trying to create world, it kicks me back to launcher

1 post in this topic

This is very weird, the first time I loaded Attack of the B team up, it went just fine. When I tried reloading my world, my game crashed and sent me back to the launcher. I've tried uninstalling it and reinstalling the modpack. I also deleted technic launcher and then redownloaded it, to find that the modpack creating a new world said creating terrain, then flickered with the title screen, and finally shut down minecraft and brought me to the technic launcher. Please help, I was having fun while it lasted. If this additional information is needed: this is happening with every modpack i have been trying to play after it happened with Attack of the B team.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Similar Content

    • By oxkto
      So I have had this problem since last year and just dealt with it,  I just recently reset my computer and thought i'd give Attack of the B Team another go. Not to my surprise, none of the modpacks will open. Help me figure it out it would be greatly appreciated.
      crash-2018-05-06_16.04.02-client.txt
    • By KoriksFlameKell
      So I've been trying to use Statues to create player skins but it's not working. Can anyone help me???
    • By Gravel
      i did a long session of debugging, now its doing this weird bug where its in the corner. I have no idea what to do now. I appreciate any help!
    • By TwistedChaoz
      When I try to play a certain modpack it says this PLEASE HELP: Error installing the following pack: Naruto Evolved An error occurred while attempting to delete. 'C\Users\MrMinor\AppDaya\Roaming.technic\modpacks\naruto-evolved-server-modpack\mod\1.7.10/CodeChickenLib-1.7.10-1.1.3.138-universe.jar' from the cache: Please Check your system settings.  

    • By TheDJYosh
      I am hosting a server for me and a buddy to play on using the Serer download settings here: https://www.technicpack.net/modpack/attack-of-the-bteam.552556
      I was surprised how easy it was to host after setting up my port forwarding. I expected it to be a massive hassle, but as soon as I forwarded the ports my buddy had been able to join we got ourselves started. At first we chose the Hexxit mod, but early on something really weird happened. As the server own I made sure to type /save-all and then type /stop to make sure that we didn't loose any progress, but when we reconnected everything associated with the mod dissapeared.
      Blocks were deleted, modded items in our chests and in our inventories vanished. We had built our house next to a biome exclusive to the Plenty of Biomes back and that had all left too revealing all of the stone underneath it. Frustrated we decided to start again in a different mod back Attack of the B team but after playing for a couple of days with no problem it happened again.
      I am running Windows 10, 8GB of Ram with the latest version of Java installed. If there is any other details you need about my system let me know and I would be happy to provide them. This  problem is very frustrating. It is really putting me off wanting to put any more time into Minecraft because I never know when our work will just vanish. Any and all assistance with this is very appreciated.
       
      Edit: I have just added some screenshots to demonstrate what is happening.