• 0
blitz1233

Modpack launcher not loading mods

Question

[B#353] 2017/12/26 17:49:16 [INFO] Console Mode Activated
[B#353] 2017/12/26 17:49:24 [INFO] Expected MD5: 94a9d4cbcb9ceaa25000fa303fa81acc Calculated MD5: 94a9d4cbcb9ceaa25000fa303fa81acc
[B#353] 2017/12/26 17:49:25 [INFO] Expected MD5: b62087eb4b11746987c800c0512890ef Calculated MD5: b62087eb4b11746987c800c0512890ef
[B#353] 2017/12/26 17:49:25 [INFO] Expected MD5: EBF34784444ABCB976F77C9E23692057 Calculated MD5: ebf34784444abcb976f77c9e23692057
[B#353] 2017/12/26 17:49:25 [INFO] OS: windows 10
[B#353] 2017/12/26 17:49:25 [INFO] Identified as windows

Mod Edit: Don't post walls of text directly into the forums.  It's not nice.

here are the logs

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 answer to this question

  • 0

This is usually caused by something preventing the launcher from downloading anything, or a server that doesn't answer.  Check to make sure your AV or firewall software is off or has exceptions added, and that the server you're trying to pull the modpack(s) from is active.  Then post the actual logs.  Use pastebin or another 3rd-party text site as needed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Similar Content

    • By MrMeowser06
      So i am having this issue where if I try to launch my modpack, Technic loads, closes, and reopens again. I have tried google search's but I have found none for a Intel(R) HD Graphics 620 on windows 10. I have tried relaunching and reinstalling the modpack and Technic. Please help.
    • By EnderBluesGaming
      Alright, heres what's going on. I made my modpack, opened it, opened the server, used hamachi, jumped in, and i went through the creative menu to check out some of the mods, and i went to MC Heli's section and Theres no tanks in the tank menu, no  planes in the planes menu, and no helis in the heli menu. I really need help.
       
      I put a picture below to help you guys figure it out
      -Please help, Ender

    • By algaeninja
      I got this when trying to restart blightfall after the power went out. And yes I did un and reinstall and turn it back off and on again  "C:\Users\{myinfo}\AppData\Roaming\.techinc\modpacks\blightfall\mods\1.7.10-1.0.1.10.jar
      it would get about 1/3 of the way through install then stop.
      I saved my major save as I did not want to loose it.
       
      {myinfo} is my redacted username
    • By LordSteffen
      Why is this happening?
      I'v tried to change the dedicated ram from 7gb to 500 mb and everything inbetween.
      When I try to play the game firrst takes a while to not be frozen, then it goes to like 50-60 fps, and then boom. 0 fps and f3 shows this. I'm currently at a loss, no clue why this is happeneing.