Kimishuna

Accelerated OpenGL mode error [ WINDOWS 10 ]

3 posts in this topic

Hey guys ! When I try to play Tropicraft, I get this kind of error : 

      Bad video card drivers!      
      -----------------------      

Minecraft was unable to start because it failed to find an accelerated OpenGL mode.
This can usually be fixed by updating the video card drivers.

--- BEGIN ERROR REPORT 7fe0271 --------
Generated 13.01.2018 21:40

-- System Details --
Details:
    Minecraft Version: 1.5.2
    Operating System: Windows 10 (x86) version 10.0
    Java Version: 1.8.0_151, Oracle Corporation
    Java VM Version: Java HotSpot(TM) Client VM (mixed mode), Oracle Corporation
    Memory: 826433944 bytes (788 MB) / 1037959168 bytes (989 MB) up to 1037959168 bytes (989 MB)
    JVM Flags: 3 total; -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump -Xms1024m -Xmx1024m
    AABB Pool Size: 0 (0 bytes; 0 MB) allocated, 0 (0 bytes; 0 MB) used
    Suspicious classes: FML and Forge are installed
    IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0
    FML: 
    LWJGL: 2.9.0
    OpenGL: ~~ERROR~~ RuntimeException: No OpenGL context found in the current thread.
    Is Modded: Definitely; Client brand changed to 'fml,forge'
    Type: Client (map_client.txt)
    Texture Pack: Default
    Profiler Position: N/A (disabled)
    Vec3 Pool Size: ~~ERROR~~ NullPointerException: null[failed to get system properties (java.lang.RuntimeException: No OpenGL context found in the current thread.)]


org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated
    at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
    at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
    at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:244)
    at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306)
    at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848)
    at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757)
    at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739)
    at net.minecraft.client.Minecraft.func_71384_a(Minecraft.java:398)
    at net.minecraft.client.MinecraftAppletImpl.func_71384_a(SourceFile:56)
    at net.minecraft.client.Minecraft.run(Minecraft.java:733)
    at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
--- END ERROR REPORT 8e51ff06 ----------

 

Any suggestions ? 


 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thread locked.  Reason: OP failed to perform a very basic search for his issue.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

  • Similar Content

    • By Toasti3s
      I was trying to start up my Tekkit server when I got an "Exception in server tick loop" error
      (full error here: https://pastebin.com/2eBy6URK)

      This has happened to two different servers of mine. The servers will start up and work perfectly fine.
      If I shut the server down the try to start it back up again I get nothing but that error.
      I can't find any solutions on how to fix this problem. 
      Thank you for any help!
    • By NightingaleZK
      I have uninstalled and reinstalled the Technicpack Launcher five times, and its only started doing this as of today, for a week everything was fine.
      Nothing comes up in the Modpacks search bar no matter what the topic is, and everytime I try to install anything, an error pop up occurs.


    • By levelzyt
      Every time I try to join my Tekkit Legends server it crashes on the loading in screen. I have a crash report here (https://paste.ubuntu.com/p/DGXy74QZtY/)
    • By rj_ender
      So I made a modpack and i have got it to the point of minecraft opening and starting to load the mods, but then it will crash and reopen the launcher. I have the right version of java and i tried the legacyjavafixer too. I am really stomped right now so I'd be grateful for any help.
    • By algaeninja
      I got this when trying to restart blightfall after the power went out. And yes I did un and reinstall and turn it back off and on again  "C:\Users\{myinfo}\AppData\Roaming\.techinc\modpacks\blightfall\mods\1.7.10-1.0.1.10.jar
      it would get about 1/3 of the way through install then stop.
      I saved my major save as I did not want to loose it.
       
      {myinfo} is my redacted username