• 0
Sign in to follow this  
Followers 0
Ketsukii

An error occurred while attempting to reach authserver.mojang.com

Question

0 answers to this question

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Similar Content

    • By afchlam
      Hello!
      I have started a custom mod pack with these mods and whenever I load into the server I cannot craft or spawn non-vanilla objects and only vanilla mobs spawn. I have the gravestone mod installed, yet on death, I drop all items and no gravestones appear. Despite this, I can use NotEnoughItems for recipes and all items show up, vanilla and modded, when I use the /give command I cannot TAB and get other mod items through that. Whenever I attempt to spawn in a non-modded item it gives the error 'Item XXXX was not found.' I have looked up countless other places and all I can find is the configuration files are not the same, yet this error still occurs after an estimated 5 trials after copying the configuration files to the server. I have tested the exact same mod pack in survival and it works. Does anyone have any idea how this happens? This has to be an error with something server-side, maybe something is messed up in how I set up the files. I can also see the creative tabs and all of the item textures and even place the item in my inventory, but when I attempt to place it the item disappears from the inventory and does not place.
      I have the start-up batch file run off of the 'minecraft_server.1.7.10.jar ' file, but also tried running the forge file using my script file, which does not do anything, literally. I even attempted to run the 'minecraft_server.1.7.10.jar' file directly without a script file, same result.
      This is the script I have for my start-up script:
       
      Thank you in advance.
    • By ThatSourMelon
      Is this a bug? I don't know... feel free to move the forum. But I created a mudpack. I put it in drobox and I made it on the Technic Platform. When I search it on the technic launcher I install it, and click play. When Minecraft opens its just vanilla. It does not have a mods option, so its not running forge or something... I have a mods folder, I included modpack.jar, But I have done it a few times (a lot) and it still runs as vanilla. The Mod Pack is called Vanilla Revised and I just put a bunch of client mods in there for stuff. Here is the link to the dropbox: https://www.dropbox.com/s/afx5v05b7ymiahv/Vanilla Revised.zip?dl=1  Can someone look at it for me please and tell me what is wrong? Thx.
    • By backintime
      I don't even know where to start. Me and my friends wanted to make a modpack to play for ourselves, and i was the one tasked with putting it together. I've done all the steps on the guide, and when i press play, a loading bar appears, and then it does nothing. I have no idea whats wrong. I have no idea where to look at whats wrong. I asked my friends and they said they have no idea whats wrong. If you could see what isn't working, the pack is this. Any help would be greatly appreciated.
    • By zDorg4d0
      When I try to open a modpack the technic closes and after a while it opens again. Any solution?


       
    • By TGJ Onlie
      iv tried reinstalling everything java Technic  nothing works but nothing works i click play and the launcher goes away and they nothing for about 5 seconds then it goes back to the launcher here is the report 
      ---- Minecraft Crash Report ----
      // Don't be sad. I'll do better next time, I promise!
      Time: 6/16/18 1:05 PM
      Description: Initializing game
      org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated
          at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
          at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
          at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:252)
          at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739)
          at net.minecraft.client.Minecraft.func_71384_a(Minecraft.java:452)
          at net.minecraft.client.Minecraft.func_99999_d(Minecraft.java:867)
          at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:148)
          at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
          at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
          at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
          at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
          at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:135)
          at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:28)

      A detailed walkthrough of the error, its code path and all known details is as follows:
      ---------------------------------------------------------------------------------------
      -- Head --
      Stacktrace:
          at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
          at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
          at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:252)
          at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757)
          at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739)
          at net.minecraft.client.Minecraft.func_71384_a(Minecraft.java:452)
      -- Initialization --
      Details:
      Stacktrace:
          at net.minecraft.client.Minecraft.func_99999_d(Minecraft.java:867)
          at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:148)
          at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
          at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
          at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
          at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
          at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:135)
          at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:28)
      -- System Details --
      Details:
          Minecraft Version: 1.7.10
          Operating System: Windows 10 (amd64) version 10.0
          Java Version: 1.8.0_171, Oracle Corporation
          Java VM Version: Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (mixed mode), Oracle Corporation
          Memory: 899154200 bytes (857 MB) / 1029177344 bytes (981 MB) up to 1029177344 bytes (981 MB)
          JVM Flags: 3 total; -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump -Xms1024m -Xmx1024m
          AABB Pool Size: 0 (0 bytes; 0 MB) allocated, 0 (0 bytes; 0 MB) used
          IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0
          FML: 
          Launched Version: 1.7.10-Forge10.13.2.1291
          LWJGL: 2.9.1
          OpenGL: ~~ERROR~~ RuntimeException: No OpenGL context found in the current thread.
          GL Caps: 
          Is Modded: Definitely; Client brand changed to 'fml,forge'
          Type: Client (map_client.txt)
          Resource Packs: []
          Current Language: ~~ERROR~~ NullPointerException: null
          Profiler Position: N/A (disabled)
          Vec3 Pool Size: 0 (0 bytes; 0 MB) allocated, 0 (0 bytes; 0 MB) used
          Anisotropic Filtering: Off (1)