Abbycattt

Custom Modpack Not Launching With Forge

3 posts in this topic

Hello! :)

I have followed the steps to setting up a custom modpack and installing it into Technic. It installs correctly but will not launch with Forge when I press "play". Help would be appreciated!! Here is the Dropbox link to the modpack.

https://www.dropbox.com/s/e76sc6lm2ipjpmv/Abby's Modded Minecraft.zip?dl=0

 

When I put it into Technic I changed the 0 to 1 and the www to dl.

 

Thanks,

Abby 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Similar Content

    • By noahruesen
      I am trying to set up a new modpack for a new server i wanna set up but when i think i am done with the modpack and i try to launch it it gives this error:
      ------------------------------------------
      Error downloading a file for the following pack: (Modpack name)
      failed to download (dropbox link)
      please consult the modpack author 
      -----------------------------------------------
      .anybody got a idea what is wrong?
    • By sliggybiggy
      So I made a modpack, and it works, however, I also made a server package, that doesn't work.
      I followed some tutorials on the internet and none of them fixed the issue.
      Here's my log

       
    • By TruVanillaYami
      Hi! I'm going to preface this with saying I'm not the best at all of this, and it's difficult for me to read logs and such, so I was hoping for help!
       My modpack that I'm running (1.12.2) was working fine previously, but now it seems to crash anytime I try opening it. (The same happened for True SevTech, but no other modpack has had this issue.) Basically:
      -I hit play modpack
      -Everything in launcher loads fine
      -Minecraft opens, begins loading Forge as well as the other mods, and everything seems to go fine
      -Minecraft closes, reopening the Technic launcher with no error message, or anything.
      Crash report from modpack: https://pastebin.com/8TT4bAXg
      If you need the entire log, let me know so I can get it for you. Sorry once again, I was directed here to post issues like this, and apologies if I'm wrong! This is my first time posting here, and I'm not the best with this stuff. Thank you!
    • By OneBeaneyBoy
      Hey guys! I could really use someone who knows how to look at java files well. I have this problem with my modpack file. Whenever I attempt to load the latest version of my modpack, it displays an error message stating:
      Forge mod loader has found a problem with your minecraft installation the mods and versions listed below could not be found
      Forge : minimum version required is 10.13.4.1614
      I was able to get the modpack working in previous versions of my modpack with less mods. I'm sure that there are simply just mod conflicts although I do not know how to tell which ones are not working. Thanks for anyone who helps
       
      Modpack zip file
      Modpack name is: 038126
      Crash report file
       
    • By DebbyDIIAB
      I recently made my own modpack, Mining in Mass, which I had a couple of problems with, but eventually managed to fix, and it works perfectly well. I went on to build another modpack, The Debby Pack, but this time the problem is unsolved by the same method. The problem is that when I try to initially download the modpack, it cycles through 1 to 99% downloading a file named "the-debby-case-1.0.zip" three times, before giving me the message:
      Error downloading a file for the following pack: The Debby Pack
      Failed to download https://www.dropbox.com/s/64b91nscwy9s65w/The Debby Pack.zip?dl=1
      Please consult the modpack author.
      The link works perfectly well, and I have tried many iterations of it, such as replacing the "www.dropbox" with "dl.dropboxusercontent", andnothing has worked. Other than the mods and configs, it is exactly the same in every way to how I uploaded it and structured the files to Mining in Mass, which works perfectly well. I just don't understand what is wrong with how I've set this up, any help would be appreciated.