2 posts in this topic

Platform Potluck is for posting working packs

Moved to Platform Pagoda

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Similar Content

    • By TheHedgehoge
      A few hours ago I created a Big Dig server for me and a few friends to play on. After installing the modpack 3/4 of my friends (including me) could not hear any sounds with in the game. I have attempted to reinstall the modpack multiple times, to no avail. So help with fixing this would be appreciated. 
    • By jprik
      This issue has only just started happening, The download used to work just fine, but now, I cannot download my own modpack, as the download goes into the negatives, and just gets stuck after that. No error message whatsoever shows up either.
       
      Modpack https://www.technicpack.net/modpack/prikpack.1136621
      Download- https://www.dropbox.com/s/5ih8zj0xq6ybbso/modpack.zip?dl=1
      Log - https://pastebin.com/8mBjFdid
      All help is appreciated.
    • By jbig
      So I'm starting to make it to when you click on multiplayer it already has a server there how do I do that. Also when you startup the game a resource pack is already loaded in. Plus when i load it in it starts in vanilla.
       
      Download http://dl.dropboxusercontent.com/s/92apnvykxyy1jke/modpack.zip?dl=0
       
    • By DJayCubbz
      So essentially my launcher loads up the mod packs like its going to play and then immediately crashes and reopens launcher. This seems to be a common occurrence for users with certain updates of java and/or drivers that aren't updated. I double and triple-checked that my drivers are updated and java is as well. My graphics card is an AMD Radeon RX 580. I haven't been able to play since getting this pc. I have attached all the crash logs created since installing the launcher.
      This is the most recent crash report:
       
      ---- Minecraft Crash Report ----
      // Ooh. Shiny. Time: 4/8/18 11:12 PM
      Description: Initializing game org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated
       at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
       at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
       at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:244)
       at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306)
       at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848)
       at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757)
       at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739)
       at net.minecraft.client.Minecraft.func_71384_a(Minecraft.java:449)
       at net.minecraft.client.Minecraft.func_99999_d(Minecraft.java:808)
       at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:101)
       at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
       at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
       at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
       at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
       at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:131)
       at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:27)
      A detailed walkthrough of the error, its code path and all known details is as follows:
      --------------------------------------------------------------------------------------- -- Head --
      Stacktrace:
       at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
       at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
       at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:244)
       at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306)
       at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848)
       at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757)
       at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739)
       at net.minecraft.client.Minecraft.func_71384_a(Minecraft.java:449) -- Initialization --
      Details:
      Stacktrace:
       at net.minecraft.client.Minecraft.func_99999_d(Minecraft.java:808)
       at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:101)
       at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
       at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
       at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source)
       at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source)
       at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:131)
       at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:27) -- System Details --
      Details:
       Minecraft Version: 1.6.4
       Operating System: Windows 10 (amd64) version 10.0
       Java Version: 1.8.0_161, Oracle Corporation
       Java VM Version: Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (mixed mode), Oracle Corporation
       Memory: 6329469656 bytes (6036 MB) / 6442450944 bytes (6144 MB) up to 6442450944 bytes (6144 MB)
       JVM Flags: 5 total; -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump -Xms6144m -Xmx6144m -XX:+UseG1GC -XX:MaxGCPauseMillis=4
       AABB Pool Size: 0 (0 bytes; 0 MB) allocated, 0 (0 bytes; 0 MB) used
       Suspicious classes: FML and Forge are installed
       IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0
       FML:
       Launched Version: 1.6.4-Forge9.11.1.965
       LWJGL: 2.9.0
       OpenGL: ~~ERROR~~ RuntimeException: No OpenGL context found in the current thread.
       Is Modded: Definitely; Client brand changed to 'fml,forge'
       Type: Client (map_client.txt)
       Resource Pack: Default
       Current Language: ~~ERROR~~ NullPointerException: null
       Profiler Position: N/A (disabled)
       Vec3 Pool Size: ~~ERROR~~ NullPointerException: null . 
      crash-2018-04-08_20.47.24-client.txt
      crash-2018-04-08_20.48.15-client.txt
      crash-2018-04-08_21.22.23-client.txt
      crash-2018-04-08_21.26.52-client.txt
      crash-2018-04-08_22.34.21-client.txt
      crash-2018-04-08_22.42.59-client.txt
      crash-2018-04-08_22.59.26-client.txt
      crash-2018-04-08_23.01.11-client.txt
      crash-2018-04-08_23.12.13-client.txt
    • By Thumb
      Hi,
      I've been playing tekkit lite for quite a long time now with no issues, but as of yesterday every time I press play on the Technic Launcher, it gets to the Mojang loading screen and then freezes/crashes.
      I don't know if it helps but I've also attached the crash report, it makes no sense to me but hopefully it'll help.
      Help!
      crash-2018-04-09_15.14.34-client.txt
      never mind made a save of the world then uninstalled tekkit lite and then reinstalled it. moved my world over and it worked fine