• 0
ToyBoniiChan

My Technic wont open any modpack even vanilla

Question

hello i am Toy and i have some bugs with my technic like,i can download all the modpacks but they dont open,i think its because i installed cracked version and used it but now i have the original one,but i removed the technic and reinstalled it so... somebody HELP ME

 

link of the logs:https://pastebin.com/DwDFijeT

PLEASE
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

2 answers to this question

  • 0
12 hours ago, ToyBoniiChan said:

hello i am Toy and i have some bugs with my technic like,i can download all the modpacks but they dont open,i think its because i installed cracked version and used it but now i have the original one,but i removed the technic and reinstalled it so... somebody HELP ME

 

link of the logs:https://pastebin.com/DwDFijeT

PLEASE
 

Picked up _JAVA_OPTIONS: -Xmx3g

Either do not allocate more than 3 GB RAM (you are allocating 3.5), or run this:

Please download this file, then RightClick->Run as Administrator. This should clear Java Settings that are being stored in your OS, which interfere with Technic. This script was written by the main author of this bot, Khio, and can be trusted. http://download.uskarian.net/technic/clearJavaEnvVars.bat

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 0
8 hours ago, JaariAtmc said:

Picked up _JAVA_OPTIONS: -Xmx3g

Either do not allocate more than 3 GB RAM (you are allocating 3.5), or run this:

Please download this file, then RightClick->Run as Administrator. This should clear Java Settings that are being stored in your OS, which interfere with Technic. This script was written by the main author of this bot, Khio, and can be trusted. http://download.uskarian.net/technic/clearJavaEnvVars.bat

now its saying that: "a java exception has ocurred"

Sem título.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Similar Content

    • By MindTheAxe
      Im Having a lag issue with tekxit getting 1-10 fps. im running 15 chunks with other settings turned down! i allocated 4 gb of ram and it ever only uses 40% of it(tried 2.5gb and made no difference), i have 64 java 8 and havent added extra mods to it. Logs available on request. Help appreciated!
      Specs:
      windows 10 64bit
      fx-9830p 2.6ghz-3ghz
      rx 550 4gb
      8gb ddr4 ram
      Acer Nitro 5!
    • By GucciBearr
      Hello Everyone!
           Greetings everyone, it's your pal Gucci, and i'm looking for some help testing my modpack that is soon being turned into a server. My computer seems to run it fine, but I would like some help testing it with other people. I have a server up for it that comes when downloading the pack. This is one of the alpha versions of this pack, so there may be a few problems, but that is where you lovely people come in ! The pack is called Trouble In Twawki Town, and it can be found at this address: https://www.technicpack.net/modpack/trouble-in-twawki-town.1193167 . I'd love to hear anyone's imput on the pack, including players, modders, server hosts, and anyone else that would like to help out. 
      Blessings,
      GucciBear 
       
      P.S. The pack runs alot better when allocated 4.5+ GBs in Java settings, so thats what causes the initial lag.
       
      .
    • By duskeoyun
      Hey Technic,
      My friends and I can't figure out why my Tekkit won't open. We have tried deleting the modpacks in .technic , re installed minecraft and technic launcher, change the memory size at Launcher Options and it still doesn't work. Can someone provide me with a solution to my issue. 
      Here is my log file: https://pastebin.com/EUpzJ55g
      Thanks.
    • By TheHedgehoge
      A few hours ago I created a Big Dig server for me and a few friends to play on. After installing the modpack 3/4 of my friends (including me) could not hear any sounds with in the game. I have attempted to reinstall the modpack multiple times, to no avail. So help with fixing this would be appreciated.