reiner_13

I have a problem. Please help.

2 posts in this topic

Posted (edited)

Whenever I try to load Hexxit, it shows the "Bad Video Card Drivers" thing. I've tried many things to try to get it to work, none of which worked. But, hey, if you've got suggestions, give 'em. It would be plenty helpful.

Here's this if it helps:


      Bad video card drivers!      
      -----------------------      

Minecraft was unable to start because it failed to find an accelerated OpenGL mode.
This can usually be fixed by updating the video card drivers.

--- BEGIN ERROR REPORT 7fe0271 --------
Generated 5/18/18 9:32 PM

-- System Details --
Details:
    Minecraft Version: 1.5.2
    Operating System: Windows 10 (amd64) version 10.0
    Java Version: 1.8.0_161, Oracle Corporation
    Java VM Version: Java HotSpot(TM) 64-Bit Server VM (mixed mode), Oracle Corporation
    Memory: 4114702976 bytes (3924 MB) / 4294967296 bytes (4096 MB) up to 4294967296 bytes (4096 MB)
    JVM Flags: 5 total; -XX:HeapDumpPath=MojangTricksIntelDriversForPerformance_javaw.exe_minecraft.exe.heapdump -Xms4096m -Xmx4096m -XX:+UseG1GC -XX:MaxGCPauseMillis=4
    AABB Pool Size: 0 (0 bytes; 0 MB) allocated, 0 (0 bytes; 0 MB) used
    Suspicious classes: FML and Forge are installed
    IntCache: cache: 0, tcache: 0, allocated: 0, tallocated: 0
    FML: 
    LWJGL: 2.9.0
    OpenGL: ~~ERROR~~ RuntimeException: No OpenGL context found in the current thread.
    Is Modded: Definitely; Client brand changed to 'fml,forge'
    Type: Client (map_client.txt)
    Texture Pack: Default
    Profiler Position: N/A (disabled)
    Vec3 Pool Size: ~~ERROR~~ NullPointerException: null[failed to get system properties (java.lang.RuntimeException: No OpenGL context found in the current thread.)]


org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated
    at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method)
    at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52)
    at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:244)
    at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306)
    at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848)
    at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757)
    at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:739)
    at net.minecraft.client.Minecraft.func_71384_a(Minecraft.java:398)
    at net.minecraft.client.MinecraftAppletImpl.func_71384_a(SourceFile:56)
    at net.minecraft.client.Minecraft.run(Minecraft.java:733)
    at java.lang.Thread.run(Unknown Source)
--- END ERROR REPORT 6cd1d08c ----------

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

thank you

-me

Edited by reiner_13

Share this post


Link to post
Share on other sites

1) it would be good if you told us what many things you already done, so we don't repeat the same solutions you already tried.

2) google that line

org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated

along with minecraft and you'll find that there are hundreds of others that reported the same issue with Windows 10. It has also been reported here numerous times and responded to.

Also, read this line

This can usually be fixed by updating the video card drivers. 

again, I do not know if you done this, because you haven't explained what many things you already done to fix it.

3) bugs and errors with Technic's official packs are posted on Bug Report section. So if you have already updated your video card drivers and the issue persists, make a new topic in Bug Reports.

Locked

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.