Sign in to follow this  
Followers 0
jprik

Shortly after joining my server, I am forcefully disconnected.

2 posts in this topic

None of the logs from the server show anything out of the ordinary, But whenever I try to join my server, I move around for about 5-10 seconds, and then it says a fatal error occured.

The only thing I believe to be peculiar in the logs are in my latest.log folder for the client, where this is printed-

[17:27:26] [Client thread/ERROR]: Can't ping [IP]: Internal Exception: io.netty.handler.codec.DecoderException: com.google.gson.JsonSyntaxException: Expected status to be a JsonObject, was "Ser...g."

This has never been a problem before, My friends on different networks cant even connect. i have tried to report forward twice, to no avail.

Any help is greatly appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

  • Similar Content

    • By DasPanda
      Hey guys, anyone got a good modpack base on nevermine2 with a server download ?
    • By ThatSourMelon
      Is this a bug? I don't know... feel free to move the forum. But I created a mudpack. I put it in drobox and I made it on the Technic Platform. When I search it on the technic launcher I install it, and click play. When Minecraft opens its just vanilla. It does not have a mods option, so its not running forge or something... I have a mods folder, I included modpack.jar, But I have done it a few times (a lot) and it still runs as vanilla. The Mod Pack is called Vanilla Revised and I just put a bunch of client mods in there for stuff. Here is the link to the dropbox: https://www.dropbox.com/s/afx5v05b7ymiahv/Vanilla Revised.zip?dl=1  Can someone look at it for me please and tell me what is wrong? Thx.
    • By zDorg4d0
      When I try to open a modpack the technic closes and after a while it opens again. Any solution?