See who gave reputation

There's nothing here yet

  • Similar Content

    • By sliggybiggy
      So I made a modpack, and it works, however, I also made a server package, that doesn't work.
      I followed some tutorials on the internet and none of them fixed the issue.
      Here's my log

       
    • By TruVanillaYami
      Hi! I'm going to preface this with saying I'm not the best at all of this, and it's difficult for me to read logs and such, so I was hoping for help!
       My modpack that I'm running (1.12.2) was working fine previously, but now it seems to crash anytime I try opening it. (The same happened for True SevTech, but no other modpack has had this issue.) Basically:
      -I hit play modpack
      -Everything in launcher loads fine
      -Minecraft opens, begins loading Forge as well as the other mods, and everything seems to go fine
      -Minecraft closes, reopening the Technic launcher with no error message, or anything.
      Crash report from modpack: https://pastebin.com/8TT4bAXg
      If you need the entire log, let me know so I can get it for you. Sorry once again, I was directed here to post issues like this, and apologies if I'm wrong! This is my first time posting here, and I'm not the best with this stuff. Thank you!
    • By v6lur
      https://pastebin.com/ANzS4SQe
    • By Zerg2K
      So when i launch a minecraft modpack (any pack) i get this error 

       
      [10:53:01] [main/INFO]: Setting user: Zerg2K [10:53:07] [Client thread/INFO]: LWJGL Version: 2.9.1 [10:53:07] [Client thread/ERROR]: Couldn't set pixel format org.lwjgl.LWJGLException: Pixel format not accelerated at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.nChoosePixelFormat(Native Method) ~[lwjgl-2.9.1.jar:?] at org.lwjgl.opengl.WindowsPeerInfo.choosePixelFormat(WindowsPeerInfo.java:52) ~[lwjgl-2.9.1.jar:?] at org.lwjgl.opengl.WindowsDisplay.createWindow(WindowsDisplay.java:252) ~[lwjgl-2.9.1.jar:?] at org.lwjgl.opengl.Display.createWindow(Display.java:306) ~[lwjgl-2.9.1.jar:?] at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:848) ~[lwjgl-2.9.1.jar:?] at org.lwjgl.opengl.Display.create(Display.java:757) ~[lwjgl-2.9.1.jar:?] at net.minecraftforge.client.ForgeHooksClient.createDisplay(ForgeHooksClient.java:327) ~[ForgeHooksClient.class:?] at net.minecraft.client.Minecraft.func_71384_a(Minecraft.java:432) [bao.class:?] at net.minecraft.client.Minecraft.func_99999_d(Minecraft.java:878) [bao.class:?] at net.minecraft.client.main.Main.main(SourceFile:148) [Main.class:?] at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method) ~[?:1.8.0_181] at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) ~[?:1.8.0_181] at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(Unknown Source) ~[?:1.8.0_181] at java.lang.reflect.Method.invoke(Unknown Source) ~[?:1.8.0_181] at net.minecraft.launchwrapper.Launch.launch(Launch.java:135) [launchwrapper-1.12.jar:?] at net.minecraft.launchwrapper.Launch.main(Launch.java:28) [launchwrapper-1.12.jar:?] I know what this error means (usually means update your drivers) but if it was a driver problem i would not be able to launch minecraft at all but on the default minecraft launcher i can use any version including forge but i have tried updating drivers to no avail. Anyone know how to fix this?