• 0
BladefuryDev

technic launcher
Launcher crashing when I click "Modpack Options"

Question

0 answers to this question

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Similar Content

    • By MrMeowser06
      So i am having this issue where if I try to launch my modpack, Technic loads, closes, and reopens again. I have tried google search's but I have found none for a Intel(R) HD Graphics 620 on windows 10. I have tried relaunching and reinstalling the modpack and Technic. Please help.
    • By DragonGodOfDeath
      Ok So i hopped on here to see if anyone can give me some insight, I've been trying to fix this issue for two days for my little bother to no avail. So whenever he starts a modpack (or the vanilla minecraft launcher) it loads up but when the game is supposed to open it just closes technic (or mojangs launcher) and restarts it, ill include the log file it is not a ram issue cause i have 7 GIGS ALLOCATED. Please help thank you.
      techniclauncher_2018-07-10.log
    • By EnderBluesGaming
      Alright, heres what's going on. I made my modpack, opened it, opened the server, used hamachi, jumped in, and i went through the creative menu to check out some of the mods, and i went to MC Heli's section and Theres no tanks in the tank menu, no  planes in the planes menu, and no helis in the heli menu. I really need help.
       
      I put a picture below to help you guys figure it out
      -Please help, Ender

    • By algaeninja
      I got this when trying to restart blightfall after the power went out. And yes I did un and reinstall and turn it back off and on again  "C:\Users\{myinfo}\AppData\Roaming\.techinc\modpacks\blightfall\mods\1.7.10-1.0.1.10.jar
      it would get about 1/3 of the way through install then stop.
      I saved my major save as I did not want to loose it.
       
      {myinfo} is my redacted username
    • By LordSteffen
      Why is this happening?
      I'v tried to change the dedicated ram from 7gb to 500 mb and everything inbetween.
      When I try to play the game firrst takes a while to not be frozen, then it goes to like 50-60 fps, and then boom. 0 fps and f3 shows this. I'm currently at a loss, no clue why this is happeneing.