1 post in this topic

Why is this happening?

I'v tried to change the dedicated ram from 7gb to 500 mb and everything inbetween.

When I try to play the game firrst takes a while to not be frozen, then it goes to like 50-60 fps, and then boom. 0 fps and f3 shows this. I'm currently at a loss, no clue why this is happeneing.

 

Screenshot (2).png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now

  • Similar Content

    • By JustLisa
      ☣ Only Tekkit legends server on the CZ scene ! ☣
      [CZ] [EN] [SK]
      We are a server that builds on classic gameplay. Nothing is forbidden, the rules are only: respect other players. 
      _____________________________________________________
      -Important!- 
      if this ip does not work, type this:
      IP: TeadusTekkitLegends.my-serv.com
      _____________________________________________________
      • 100 slots
      • Survival
      • VIP 
      • Kits 
      • MobArena
      • Residence 
      • Jobs
      • Portals
      • You can earn player heads for killing!
      • And more!
    • By MrMeowser06
      So i am having this issue where if I try to launch my modpack, Technic loads, closes, and reopens again. I have tried google search's but I have found none for a Intel(R) HD Graphics 620 on windows 10. I have tried relaunching and reinstalling the modpack and Technic. Please help.
    • By JustLisa
      Hi, i have big problem with server.
      Here is my console: 
       
      Console.txt
    • By mjmcasio
      I have been trying to start a tekkit server with an additional mod inside the mod folder. The server does not want to load with the mod inside the mod folder, but when i take it out of the the folder the server works completely fine. I am getting stumped and have been trying to figure out why it wants to crash with the mod inside. the mod is Agent Agriculture, and just adds more crops and 3 mobs, and a few other things. thx
       
    • By EnderBluesGaming
      Alright, heres what's going on. I made my modpack, opened it, opened the server, used hamachi, jumped in, and i went through the creative menu to check out some of the mods, and i went to MC Heli's section and Theres no tanks in the tank menu, no  planes in the planes menu, and no helis in the heli menu. I really need help.
       
      I put a picture below to help you guys figure it out
      -Please help, Ender